bbayram insan ciğerinin köz olarak yandıgını hisseder mi ben hissetmiştim, sorunsuz bi ilk gebeliiim vardı 7 yıl sonra ikinciyi düşündük, basta biraz kanamalı sürecim oldu grcti derken, 19+6 da bebeğimizi görmeye gittik esimde oplumda ilk defa görecekti, rutin muayenede öğrendik ki kalbi durmus. Sonrası psikolojik olark cok zordu, insanlaeın üzülme yasınız genc bi cocugunz var demesi bile küfür gibi geliyordu, 7 ay ara verdim yine aynı seyler basladı gel zaman git zaman esimle yine görmeye gittik, bu sefer 17 haftalıkken kalbinin durdgnu öğrendik. Resmen 2021 agustos 22 temmuzda ben devaju yasıyordum. Sana tek tavsiyem, yasını tut içine atma, ağla ama yası cok uzatarak değil. Ben ilk bebegimde cok uzattm ikinciye hamileyken bile sürekli onun için ağladım. Sonra bir gün bir doktırun yazısına denk geldm, siz yas olan yere gelmek istermisinz diye. Düsündüm cok mantıklı vedalaştım onlarla. Demekki cennet kapsıında beni babsını kardesini almak için bekleyecek vesile onlardı. Öyle teselli ettm kendimi. Mevla teala malla canla evlatla imtihan edwriö diyor, rabbim kokusunu aldıklarımızıj acısını göstermesin. Suan 32+5 haftalık gebeyim erken dgm tehtidim var, inan ona bile korkmuyorum, her gititğimde soruyorm once kalbi atıyor mu diye. Biz maddi manevi tedbirlermizi alalım, takdir allahın. İnsan oğluyuz elimizden nefes vermek gelmiyor ki. Acizlik caresizlik bu işte. Sana tavsiyem yasını yasa, içine atma, ama cokta uzatma. Sonra insanın kendisine zarar veriyor. İlk cocuk die arastıemanı da ihmal etme, git mutlaka arastırma hastanesine. Ama genetik problem genellikle cok az oluyor. Cogunlukla pıhtılasma cıkıyor. Tekrardan cok gecmiş olsun, rabbim cennette sefaatci kılsın. Suan onlara Hz. İbrahiö peygamber ve eşi Hz. Sare validemiz bir dağda bakıyor, ölen tüm müslüman cocukları babalarına teslim edilene kdr onların himayesinde, acı yürek yakan bir imtihan ama, cennet kuşları cennet vesilemiz bizim onlar.