Es5ra Merhaba hanımlar bugün 35+3olduk kontrolümüz vardı NTS de sancım çıktı.çikolata ye yeniden bakalm bebek uyuyor uyansn dedi hemşire.yedim uyandı gene sancı çıktı.son bir haftadır belim ağrıyordu sancıymış meğerse.benm ilk gebelik olduğundan anlayamadım.5 ocak doğum tarihiydi ama doktor 22 aralıkla 13 ocak arası dedi doktor tahmini doğuma.ama NTS takan hemşire bu ağrılarla 2 haftayı zor doldurursun sürekli dinlen çömelme zorlanma dedi bana.şimdi ben hangisine inanayım😅böyle bi durum yaşayan oldu mu?
Zeliha66 Es5ra haftan çok çok iyi erken dogum sayılmaz ki.rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin💜
KbrairinBenli Es5ra kaç çıktı nst de sancılarınız,normalde ilaçla durduruyorlar ama sizin haftanız ileri olduğu için durdurmazlar,bir haftaya erken doğumd riskinden çıkmış olur ki şuanda çok iyi haftanız🤗Birde tavsiye olarak kasılma için bol bol su için 🤗
Es5ra He bir de bugünden sonra her hafta kontrole gitmem gerekiyormuş artk.açılma var mı diye bakmadı bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonunu almş fakat yüzü dönük olduğu için normal doğum önermiyoruz dedi.böyle bişi yaşayan oldu mu?
Kbrzkl Es5raa merhaba bende 35 + 3 um kalcam da yürüdükçe haraket ettikçe çok agrım var 36 da nst ye gireceğim benim bebegimde aşağıda baskı yapıyor kafası içe dönüktü doğumum normal görünüyor
Merveysf Bende 35+1 im 4 gün önce şiddetli ağrıyla gittim bebeğin başını kanala dayandığını söyledi ve ilaç verdi doktorum inşallah 2 hafta durabiliriz ama bende sancı ve açılma yoktu.
Zeliha66 Es5ra korkma canim bende 35 haftalik dogum yaptim. Simdi2.ye hamileyim 17.haftadan beri erken dogum riskim var 25+1iz daha doguma yatar sürekli yatacam 2 aydirda yatiyorum. Bak beterin beteri var düşün. Stres yapma kasilmayi cogaltir
Kubraygt Es5ra ne biliyim bakmadınmı ekrana 😅 benim sancılarım kasılma olduğunda 50 lere çıktı 3-4 kere onlar da nst de sancı diye çıkmştı