burcudemirr amin sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰 . Öğlen çok az suyum geldi ne olduğunu anlamadım eşime hazırlıkli ol her an gelebilir dedim o çok inanmadı ikindinde eşim işe gittikten sonra suyum geldi ablamla beraber hemen hastaneye gittik . Benim çat kemiğim dar olduğu için spinal sezeryan oldu estetik dikiş yaptılar dikiş olan yeri çok hissetmiyorum lavaboya kalkınca ister istemez zorlaniyosun zaten ,ben her yürüyüş sonrası yorgunluktan uyuyodum . Hastaneye gidince yarım saat içinde hemen ameliyata alındım ameliyattayken baygındım bebeğimin sesini duyunca duygulanmıştım rüya görüyorum sandım ikinci kez duyunca gerçek olduğunu anladim akşam 8 52 de bebeğim doğdu bende 9 15 gibi odaya alındım . Ameliyattan sonra gece 4 de kadar hiç bir şey hissetmedim 4 den sonra bişeyler yiyebildim saat 6 gibi de üzerimi giydirdiler ama o ilk kalkış beni biraz zorladı sonra yavaş yavaş bir iki adımla yürümeye çalıştım sağ olsun eşim çok destekçi oldu onun sayesinde daha da iyiyim moralimi sürekli yüksek tuttu , sütüm de hemen gelmedi zaten 2 gün sonra geldi mama verdik kendimi bu konuda hiç kasmadim önce kendini düşünüyorsun bi an önce ayağa kalksam da bebeğime bakabilsem diye ilk defa 5. gün onu yatağına koymuştum o duygu bile o kadar güzel ki şu an daha iyiyim ağrılarım azaldı ayağa kendim kalkabiliyorum yürüdükçe ağrıların azalıyor zaten . Benim doğum yaptığım hastane de doktorum da çok ilgililerdi güzel baktılar 😊