Merhabalar Ispartalyım ama şuan orda yaşamıyorum şehir hastanesinde Hüseyin ILGIN Beyi deneyin derim ben bizzat gitmedim ama çok yakınım ona gitti gitmeye devam edenlerde var .

Elizalya merhaba. Bende ıspartada yaşıyorum. Eğer bütçen yetiyorsaHastane olarak meddem hastanesini şiddetle tavsiye ederim. Ben orda doğum yaptım. Doğum gününe kadar da doktorumdan çok memnundum ama doğum zamanındaki tavrı yüzünden birdaha hamile kalsam o kadına gitmem. Fakat yine aynı hastanede başak dağdelen diye bir doktor var onu tavsiye ediyorlar istersen bir dene. Şehir hastanesinde randevu bulmak falan zor diye duymuştum.

Elizalya Merhaba. 7 yıl önce ben Özel Isparta hastenesinde Ümmühan hocaya gidiyordum. Hala orada kendisi. Gayet ilgili bir doktor.

Bizde Isparta Eğirdire tasinicaz yakın zamanda bende merak ediyorum iyi bir kadın doğum uzmanı ve hastane

Elizalya şuan hamile değilim olmak için uğraşıyorum 5yasinda bir kizim var ikinci çocuğu istiyoruz eşimle ilk ay denedik olmadı bugün regil oldum 3ay folik asit kullandım üzüldüm açıkçası

Elizalya merhabalar 🥰 ben iki doğumumu da Isparta Meddem de yaptım. Çok memnundum. Doktorum ayrıldı ama ordan. Şimdi 3.’ye hamileyim. Yine Meddem e gidiyorum. Bugün Ayşe Gönül hanıma gittim. İlgi alakasıyla memnun oldum ben. Bi çok arkadaşımın doğumunu da yaptı kendisi. Bakalım inşallah her şey güzel geçer. Siz de gönlünüze göre bi doktor bulursunuz ☺️🌺

13 gün sonra

Elizalya ben meddem hastanesinde İbrahım Akın’a gidiyorum çok memnunum ama tabi beklentinizle alakalı :) gittiğimde hoş sohbet neşeli geçsin diyorsanız İbrahim beyle zorlanırsınız mizaç olarak biraz soğuk duruyor ama belirtmem gerekir ki en başından beri her randevuda gerekli olan tüm bilgileri veriyor ve ultrasonda detaylıca inceliyor panik halinde değil ve rahatlatıyor ama aynı zamanda temkinli de yani ben şahsen kendisine çok güveniyorum benim için de önemli olan buydu o sebeple doktorumu değiştirmedim. İbrahim Akın’ı kesinlikle tavsiye ederim.

19 gün sonra

hulyaca merhaba bizde yerleştik ayse hanım a bir kontrole gittim ben de çok beğendim ama isparta li bir arkadaşım başak hanıma gitmemi tavsiye etti daha iyi olduğunu tv programlarına felan çıktığını söyledi sanırım bir sonraki kontrolüme ona gidicem. Yarın da özel isparta hastanesinde detaylı ultrasona giricez

biradethamis teşekkür ederim tavsiyeniz için bu defa bir kadın doktor olsun istiyorum sanırım başak hanıma gidicem

deryaPolat0904 bizde 4 ay denemistik olmamıştı 5. Ayda oldu çok kafaya takmadan devam etmek en iyisi çünkü kızım da 5 yaşında belli bir süre ara vermenin etkisi oluyormuş canınızı sıkmayın Rabbım ol derse zaten olacak 🌸

Elizalya Meddem Hastanesi İbrahim Akın kesinlikle tavsiye ederim.Çok deneyimli ve ilgili kendisi.

Elizalya Ben 2. Hamileliğim de Başak hanıma gitmiştim bir defa ama Ayşe Gönül hanımı daha çok sevdim 😊 inşallah detaylı ultrasonunuz da güzel geçer ☺️🌺