Zeynep1121 ilk evlendiğüm de bnde öyleydim apartmandakileri tanımazdım ki zaten çok ta komşuluk vs kalmadı zaten eskisi gibi. Çevrem de bnm için yeniydi arkadaslarım hep uzaktaydı başlarda snn gibi moralim bozuldu baya ama ilk mutfakta pasta börek vs yaparak vakit geçirdim ki günün çoğunda uyurdum 😂😂😂 daha sonradan üni sınavına çalıştım açıköğretim fakültesi için bi yıl öyle geçti sonradan hobiler edindin kendime puzzle delisiyimdir çok severim bir sürü puzzle yaptım kimisini hediye verdim kimisini sattım kimisini de kendime sakladım çevrevelenecek hala 😂 makrome yapmaya başladım bir ara vs vs derken zaten o esnada da az çok çevre edindim komşulardan arkadaşlarımın arkadaşlarından vs derken hoş şimdi de bambaşka bir yere tasındım ve aynı şeyleri tekrar yasıyorum 😂 ama bu sefer yanımda yoldaşım biricik kızım var kardeş bekliyoruz ona 🤭🤭 velhasıl kendine oyalanacak hobiler bulmaya bak yoksa yalnızlıktan gerçekten kafayı tiyor insan. Yapacak birşey yok zamanla alışacaksın çevre kuracaksın kendine . Sna tavsiyem bi kek falan yapıp komşularına götürüp bn yeni evlendim burada yasıyorum artık va diyerek tanısabilirsin 😉😇💕