Demir1dnz Zeynep1121 ben pek insanlarla içli dışlı olmayı sevmediğim için alışma gibi bir sorunum olmadı 1 buçuk yıl oldu bu eve taşınalı 2 blok 32 daire var sadece en üst katta bi teyze var onunla görüşüyorum onun dışında hiç kimseyle pek konuşma taraftarı değilim Kestel gürsü İnegöl Kemalpaşa Orhangazi buranın insanları biraz meraklı ve aşırı her şeye burnunu sokan tipler o yüzden uzak kalmakta fayda görüyorum gelişime açtım değiller hoş görülü değiller mantık ve empati kurma taraftarı değiller eşim en iyi arkadaşım kısacası 😂💕
Demir1dnz turkuaz_ ayyy en güzeli yemin ederim ne kadar güzel biraz samimi oldun mu her şeyi kendilerine hak görüyorlar kafan rahat en azından
turkuaz_ Demir1dnz aynen az samimi olsan bişey diyemıyosun. Mesela geçenlerde çok başım agırıyodu hamşleyim zaten apıröayan yerim yoo bide başım ağırıyor üst katın oğlu at koşturuyor resmen hemen mesaj attım abla çok başım ağırıyo oğlan biraz sessiz olabilirmi diye tık sesi kesildi öteki türlü ayıp mı olur bilmem ne diye kahrını çekiyosun
Tgcgkhn Zeynep1121 inegöl tutucu bir yer genel olarak öyle git gel istemezler ya bursada olsan neyse de inegöl sıkıntı ya 🥹
Hil7889 Öff komşuluk hiç sevmem hiçç 🫣 yabanım ben biraz 😂 çılgınlar gibi dizi izlerdim mesela senin yerinde olsam 👯♀️
hemsireanne16_ Bende istananbuldan İnegöl’e gelin gelmiş birisi olarak çok çok zorlanmıştım. Bi gün kapıda kaldık kapıyı açmak için bıçak lazımdı blokta bir kişi bile kapıyı açmadı😂
Hil7889 Zeynep1121 moduma göre değişiyo 😂 şu an adını feriha koydum izliyorum mesela… Ay ben türk dizisi izlemem diyosan yallah netflikşee 😂😂
muzlukekkkk1235_ Zeynep1121 ay tesadüfen Akhisar etiketiyle doktor önerisi bakarken gördüm bende akhisardanım 🌸
Btl-Als Zeynep1121 Çokta yalnız takılma ben panik atak oldum düşünmekten üstelik evde çocuğum olduğu halde binanla tanış konuş kuran oku namaz kıl bilmediğin dualar varsa onları öğren çok iyi gelir 🤲❤
Amigurumi Zeynep1121 bende eşimden dola geldim apartmanda kimseyle pek muhattap olmak istemiyorum karşılaştığımda bile canım isterse selam veriyorum istemezse vermiyorum. Bence evde kendine hobi edin valla en güzeli mis saçma sapan insanları hayatına dahil edeceğine yalnız kalmak daha güzel. Bende başlarda yalnızım diyip oturup hıçkıra hıçkıra ağlardım ama sonra baktım aptal insan çok yalnızlık daha güzel geliyor canım isteyince çıkıp geziyorum canımın istediği her yere gidiyorum. Onun dışında eşimlede sürekli geziyoruz valla tekim ama çok yoğunum öyle diyim
Amigurumi Birde ilk geldiğim gibi balkonda kendime göre bir düzenleme yapmıştım çit çevirip ışıklandırma palet koltuk vs kendime köşe yaptım mis gibi çiçek vs yetiştiriyorum çiçeklerimle konuşuyorum onları seviyorum çay kahve günüm güzel geçiyor 😂