Kivircik01 Sunshine__ ayyy rica ederim bebeğimm 😂 ilk yapışta off çırp giysin falan dersin ama sonra elin de alışır tak tak hemen yaparsın hiç üşenmezsin 😘😘
Serendipty Sunshine__ kiz burda pratik tatli istemis kibris tatlisi magnolia diyenler var sjsjsj abi tekte yapilacak bir sey ariyor mubtemelen oyle dusunun kek gibi Krem santili muhallebi yap arasina biskuvileri dize dize biskuvili pasta yap bacim mukemmel
Sunshine__ Serendipty Çok sağol kuzum teşekkür ederim herkes elinden geldikçe yardım etmek istemiş aslında evet dediğin gibi hemn hızlıca olacak beni uğraştırmıcak bir şey düşünüyodum ama olsun başka zaman için de aklımda olacak tatlılar olmuş oldu 😁😘😘😘
mhbbbera Sunshine__ bence borcamda hangi tatlı olursa onu yap kekli Muhallebili olsun uğraştırmasın Yine tuzlu olarak tuzlu kek yapabilrisn oda kolay ve güzel Salata olarakda patatesi haşla sonra rendele içine küçük küçük doğradığın saşatalığı kat az mayonez ve yğırt AL san agün menüsü🤣
Sunshine__ Kivircik01 Keşke az daha yakın olsaydın gelirdin yanıma yüz yüze de tanışmak isterdim burda hiç arkadaşım akrabam yok ne güzel olurdu