Ecemnm Mahirissmoms bı benim mi enerjim normal tamam yorgunluk oluşuyor ama çok değil bende erkek hissediyorum belirti olmayınca
Dadymom1 Ecemnm benim neredeyse öğrendiğimden beri aralıksız 24 saat kasık ağrım vardı. Şimdi siz sorunca farkettim azalıyor gibi sanki.. Ama akıntı ve parçacıklı akıntı devam ediyor.
plajterligi Rey-han1 ağız yoluyla alınca yan etkisi çok fazla insanın feleği şaşıyor resmen. Fitil olarak kullanınca o kadar yok aslında siz nasıl kullanıyorsunuz
Rey-han1 plajterligi sabah fitil olarak alıyorum akşam ağız yoluyla alıyorum. Doktor bu haftalarda ağızdan almanın daha etkili olduğunu söyledi. Bir hafta daha ağızdan alıp bitireceğiz.
asel_asl Ecemnm 10. Haftadayım mide bulantısı kusma aşırı halsizlik bazen sancı ve bel ağrısı baş ağrısı ne ararsan var 🤦🏻♀️ bebeğim iyi olsun da herşeye razıyım ama rahat döneme geçmek istiyorum artık
Parsmommy Mahirissmoms banada öyle geliyor ramzi teorisine göre de erkek görünüyor tabi yanılma payı olabilir etkisi var mı bilmiyorum hayırlısı olsun 🙏
Mahirissmoms Parsmommy öyledir erkek çocuğu öyle oluyor cnm aman sağlıklı olsunda Gerisi boş gerçekten ben öyle düşünüyorum
Parsmommy Ecemnm evet evet o tat asla geçmiyor ne yersem yiyeyim aynı en çok o rahatsız ediyor beni , ağrı pek var diyemem sadece bazen oksurunce ve ya hapsurunca bıçak saplanır gibi ağrı oluyor 🤷
Parsmommy Ecemnm açıkçası bende her hafta gitmek istiyorum özlüyorum çok ama malesef 😂 ilk 6. Haftada gittim 10 günde 3 defa gitmiştik kanamam falan vardı çünkü sonra 8. De gittim en son bidaha bir ay sonra görüşelim dedi doktor 2 Eylül’de görücem özledim 🐣 siz peki ? 😄
Esraabbaa Ecemnm bana da günler geçmiyor gibi geliyorr bi türlü randevu günü gelmiyo 😂 doktor ayda bir dedi de beklemek çok zor
Kardelen486 9+4 deyim . Şu an yataktan yazıyorum sizlere 🥲 Bulantı desen var istifra desen var halsizlik desen hat safada başımı kaldıracak halim yok. Her gün böyle geçiyor . Umarım biran önce son bulur …
denizalismom Ecemnm 10+3 ten selam 👋 bulantı, halsizlik ve bel ağrım çok oluyor. Arada masada uyuklamam dışında sorun yok 😂🌸
DamlaArjen Rey-han1 8 haftalığız. Bende aynı durumdayım. Bazen diyorum istrifra etsem rahatlasam..çok halsiz ve yorgunum. Birde hep uyku moodundayım 😴
Parlakk Ecemnm 11 haftalık olduk bugün korkudan birşey yiyemez haldeyim ama olsun bu günlerde geçer inşallah ikinci gebeliğim şimdiden karnım çıktı kendini belli ediyor haraketlerini de hissedebilsem içim rahatlayacak
Ecemnm Parsmommy benim az belirtim hata nerdeyse hiç yok desem kâfi haftada bir gidiyorm cuma günü yine gdcem korkuyorm neden belirti yok diye 🥹
Parsmommy Ecemnm ilk 6 hafta bendede yoktu yavaş yavaş geldi bir de herkeste olmayabiliyormus, inşallah güzel haberlerle 🙏🐣
minik_kurabiyeee Ecemnm 12. Haftadan selamlarrrr mide bulantısı biraz hafifledi gibi ama hala var 1 haftadır baş ve boyun ağrısı çok fena şekilde 🥴 ağzımda iğrenç bir tat var halsizlik hat safa bakalım hayırlısı 🤭
Hayatatli309 minik_kurabiyeee aynıyız 10.haftadayım mide bulantısı var be boyun baş bölgem ağrıyor arada sırtım ağrıyor herhalde tam anlayamıyorum :)