EEEEEEEEL Ecemnm 12 haftadan selamlar. Allahım halsizlikten ölüyorum. Kolumu kaldıramıyorum. Mide ağrısı mi dersin, baş ağrısı mi dersin,mide bulantısı mı dersin. Yani ne ararsan var. Tüm umudum inşaallah 2. trimesterde artık. İnşaallah 3. ay bitince bu şikayetlerde biter. Hiç sanmıyorum ama bi umut işte inşaallah geçer 🥴🥵😩
Parsmommy Ecemnm merhaba 11+1 selamlar . 6. Haftadan beri halsizlik ,uyku,ağızda berbat bir tat ile geçiyor bulantı hafif var prilam kullanıyorum umudum 2. Trimester
Elif_111 Ecemnm çok şükür bende rahat geçirdim 12. Haftadayım bulantı kusma olmadı sadece aşırı halsizlik var
Meryemzeynep02 Bebegim3444 merhaba 12 haftadan selamlar cinsiyet öğrendim gbi ama baya karışık kendi doktorum erken bişey söylemicrm dedi ikili tarama doktoru %80 erkek dedi 🤷♀️
Adaligunes Bebegim3444 merhaba bize bugün yorum yaptı 12 haftalık olduk yüzde 95 tahmin etti bu orAn yüksek olunca erkek mi acaba o daha erken tahmin ediliyor dedim perşembe günü yorumunu öğreneceğim 😊 ben kız hissediyorum 😇
Dadymom1 11+2 🌸 Çok şükür bulantı kusma olmadı. Çok çok az halsizlik olabiliyor o da normal sanırım 😇 folik asit ve günde 1 tane progestan kullanmaya devam ediyorum 5.haftadan beri. Birde Erkek hissediyorum 🫠🫠🫠
SevgiSevde 11+5 de benden bulantı kusma halsizlik iştahsızlık üstüne birde aşırı sıcaklar baygın bir halde zamanın geçmesini bekliyorum
Nurfaruk27 Haftamdayım bulantı kusmam yok ama mide ağrısı tansiyon düşüklüğü halsizlik mahvediyor beni umarım geçer artık mide ağrım geçse yetecek bana ama bakalım direniyorum 😔
Rey-han1 Haftadayım kusma yok ama ne yesem midemi üşütmüş hissi var ve midem inanılmaz bulanıyor. Ve progestan ne zor bi ilaç, hayat kalitesini sıfır yapıyor… 😵
plajterligi Rey-han1 ağız yoluyla alınca yan etkisi çok fazla insanın feleği şaşıyor resmen. Fitil olarak kullanınca o kadar yok aslında siz nasıl kullanıyorsunuz
DamlaArjen Rey-han1 8 haftalığız. Bende aynı durumdayım. Bazen diyorum istrifra etsem rahatlasam..çok halsiz ve yorgunum. Birde hep uyku moodundayım 😴
Alyaan Rey-han1 progestani ben fitil olarak kullaniyorum biraz alt tarafta koku yapiyor ama yutamiyorum
Bebegim3444 Meryemzeynep02 benim ikiz ve hic bisi demiyorlar 😃 ikili üçlü testte yok bende.heralde detaylı da öğrenecem ☺️
Meryemzeynep02 Bebegim3444 vallahi bende bu işten bişey anlamadım şimdi erkekmi yani herkes soruyo evde 3çocuk bu herkeste bi merak 😂
Loyammmm Merhaba , 8+2 den selam 👋🏻 mide bulantısından bir şey yiyemiyorum karnım hep aç , baş ağrısı cabası herşeyden tiksindim. Prilam kullanıyorum şükür kusmamı engelliyor bir an önce mide bulantısı geçsin normale döneyim diye bekliyorum
Duygu8178 Loyammmm aynı ben baş ağrısı ve dönmesi de baya var. Hiç tokluk hissim yok hep açlık duyuyorum ve ne yicem bilemiyorum da sürekli
Mahirissmoms Parsmommy bence sizin erkek benimde oğlumda aynıları vardı aşırı uyku hali halsizlik vardı kolumu kaldıramıyordummm
Ecemnm Parsmommy bu ağız tadı bende de var ne yesem ağzım iğrenç özellikle sabahları onun dışında normal bulantı yok kasık ağrısı çok nadir anlamadım😂
Filizsz Parsmommy bende de halsizlik kasik agrisi var bide uyku bir hafta kadar mide bulantım oldu şuan bi sıkıntı yok bi kızım var hayırlısıyla bi de oglum olsun isterim bakalım ne olck 🥰
Ecemnm Mahirissmoms bı benim mi enerjim normal tamam yorgunluk oluşuyor ama çok değil bende erkek hissediyorum belirti olmayınca
Parsmommy Mahirissmoms banada öyle geliyor ramzi teorisine göre de erkek görünüyor tabi yanılma payı olabilir etkisi var mı bilmiyorum hayırlısı olsun 🙏
Parsmommy Ecemnm evet evet o tat asla geçmiyor ne yersem yiyeyim aynı en çok o rahatsız ediyor beni , ağrı pek var diyemem sadece bazen oksurunce ve ya hapsurunca bıçak saplanır gibi ağrı oluyor 🤷