__mom1 Hnd3535 macro bize yakın yok sanal kısmına baktım sipariş vermek için onda bile yoksa dedim hiçbir yerde yoktur ve yoktu 💔😄
Hnd3535 __mom1 ah canım bulup yiyebilsen anlaşılan canında çekmiş kurusunu fln ye ıslatıp aynı çiği ye aynı tadı yakalıyor
kvsr22 __mom1 Ben de Ankara’da incir bulamıyorum.Çok da canım çekiyor.Acaba ihracat falan yapıp ,içeriye satmıyorlar mı
__mom1 kvsr22 bence pahalı olduğu için kimse almıyor çabuk bozulduğu için getirmiyorlar çünkü bu 1 önceki hafta pazardan incir almıştım ben. Bu hafta baktım kimse getirmemiş
ladyax Hnd3535 prolaktin hormonunu yükseltip erken doğuma sebep olması için 1 kg yemek lazım azcıktan bir şey olmaz doktorum bana sadece adaçayı hurma ve ebegömecini yasakladı onun dışında her canının çektiğini uygun porsiyonda ye sormana gerek yok demişti
Hnd3535 ladyax ya yerken de bazen abartmadan yenebilir tabikide şimdi hergün yicem ondan tereddüt ettim
Hnd3535 gamzecgr yiyim o zaman bende benm doktor kontrolüme var mesaj da atmak istemiyorum 😂 siz direk sorduysanız mutlu oldum Kaç haftalık hamilesiniz
kvsr22 __mom1 Haklısınız olabilir ,eşim pazara gidiyor her hafta pazarda yok mesela.Bir kez marketten aldım onun kilosu 100 TL,tadı da bişeye benzemiyordu
Melisct94 Hnd3535 Aynen öyle walla 🙊 umarım bişey olmaz ciddi anlamda 1 ay içinde aşırı yedim duyduğumdan beri yemeyi kestim🙊