KuzeyinAnnesi10 Hnd3535 yok cnaim yenir niye yenmesin ye şifa olsun herseyi de yedim vallahi hiç sorun yaşamadım
pandasever Hnd3535 Dr nuzun söylemediği hiçbirseyi kaale almayın derim. Hamileliğiniz zehir olur. 27 haftalığım incir ağacımız var mevsimi başladığında beri gün aşırı yerim. Sadece gebelik şekeri diyetinde yasak yüksek şeker içerdiği için
Hnd3535 KuzeyinAnnesi10 incir prolaktin hormonunu yükselitir oda erken doğumu tetikler Allah korusun o yüzden tedirgin oldum tecrübe eden var mi diye merak ettim
gamzecgr Hnd3535 evet doktoruma sordum da korkup 😂 günde abartmadan 1-2 incir tansiyonu dengeliyormuş tam zamanı şimdi buz gibi pek güzel gidiyor 🌸
ladyax Hnd3535 prolaktin hormonunu yükseltip erken doğuma sebep olması için 1 kg yemek lazım azcıktan bir şey olmaz doktorum bana sadece adaçayı hurma ve ebegömecini yasakladı onun dışında her canının çektiğini uygun porsiyonda ye sormana gerek yok demişti
__mom1 Ayy incir bulsam yicem de piyasada incir yok koca istanbulda bakmadığım yer kalmadı. Küçük küçük yeşil incirleri koymuşlar tatsız tuzsuz bide kilosu 60tl güzel olsa alayım
Hnd3535 __mom1 canınızı çektirdiysem özür dilerim 😢 makro market yada carfursada fln mutlaka vardır iyi bakının 😌 inşallah güzelini bulup yersiniz
kvsr22 __mom1 Ben de Ankara’da incir bulamıyorum.Çok da canım çekiyor.Acaba ihracat falan yapıp ,içeriye satmıyorlar mı
Melisct94 Hnd3535 Bir aydınlı olarak gömüyorum desem 🙊 öle bişey duymamıştım şahsen 🙄 korktum şimdi bende
Hnd3535 Melisct94 bana da izmirden getirdi eşim endişe ettim bende yenmez mi ki diye :) çok şey bilmekte zararlı işte 😬
__mom1 Hnd3535 macro bize yakın yok sanal kısmına baktım sipariş vermek için onda bile yoksa dedim hiçbir yerde yoktur ve yoktu 💔😄
Melisct94 Hnd3535 Aynen öyle walla 🙊 umarım bişey olmaz ciddi anlamda 1 ay içinde aşırı yedim duyduğumdan beri yemeyi kestim🙊
Hnd3535 gamzecgr yiyim o zaman bende benm doktor kontrolüme var mesaj da atmak istemiyorum 😂 siz direk sorduysanız mutlu oldum Kaç haftalık hamilesiniz