Oznur_kurtt Feryyy benimde bugün kontrolüm vardı canm gittim tahlillerim temiz çıktı çok şükür kesede bir tık daha büyümüştü 2 hafta sonra gel dedi bana … bende aynı senin gbi beslenyorum yumurta,kuruyemiş,muz,su tüketiyorum bol bol
Feryyy Oznur_kurtt ya by bel ağrısı normalmi kuyruk sokumunun orası ağrıyor sanki bir damlada leke gelmiş sıkıntılı bir durummu bu yoksa adetten sonra yerleşme gibi bişeymi
Feryyy Oznur_kurtt yok canım kafama göre değil zaten sağlıj ocağı ve istanbuldaki eski doktorum demişti
Oznur_kurtt Feryyy yerleşmedir o canm banada olmuştu korkma,bel ağrında normal bence şimdiden araştırmaya başla doktor git
[silindi] Feryyy canım ben öğrendiğimde 4 haftalık 13 falandı bak 119 5 hastalıktır beta tiroit sorunum vardı 5-6 haftada kalbini dinledim ama bu değişir herkeste kimi 10 haftada dinleyebilir yani tiroit için ben ilaç kullandım doğum yaptım bıraktım hiç birşey de olmadı korkma rabbim kolaylık verecektir doktora söyle herkesin betası hızlı artmayabilir ve benim idrar yolu enfeksiyonumda vardı 2 3 kez antibiyotik kullandım 🫶
Feryyy [silindi] allah razı olsun içimi rahattlattınız ben 1 yıldır kullanıyorum ilacı normaldede var bu troid sorunum malesef :(
Feryyy Oznur_kurtt yani kesilcek gibi oluyor sırtıma vuruyor normal mi bu 😂 korktum ya aynı düşükteki gibi yani
Blackkcat Feryyy betanız güzel artmış rahim kalınlaşmasıda güzel bir şey kese de 3-5 güne gözükür😇hayırlı olsun canım şimdiden,tiroid düşer nasılsa sıkıntı yapmaz
Feryyy Blackkcat 2 güne gel demişti yani yarın gitsemmi yoksa daha mı geç gitsem bilemedim bel sırt ağrımda cok fazla riske atmayıp gitmelimiyim
[silindi] Feryyy benimde kontrole gitmem lazım aslında günü güne atıyorum 🫶 ama annemde benim gibi idi hatta o ameliyatta olmuştu küçük kardeşim o haldeyken hamile kalmıştı birşey olmamıştı 🙂 sağlıkla gelsin minik❤️
Oznur_kurtt Feryyy ilkini unutmaya çalış canım korkma dua et bende doktora gittiğimde senin gbydm doktoruma ilkindede şöyleydi fln diyodum ilkini unutuyoruzzZZ DEDİ stres yapma bu kadar anlıyorum seni korkuyosun ama inşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz💖💖
Oznur_kurtt Feryyy dayanilmicak kadar fazlaysa ağrın git doktora ama memnun değilsen başka doktora git içine sinmediyse riske atma kötüysen
[silindi] Oznur_kurtt Ameliyatımdan gittim de tiroid için gitmedim hamile iken vardı ya onu baktırmam lazım 😂
Yenianne7 Feryyy Daha çok küçük kese gözükmesi için 3000 ve üzeri olması gerekiyor bir hafta sonra giderseniz görebilirsiniz. Hayırlı olsun 🌸
Edos123 Benim de 1 günlük gecikme sonucu 4+2 de 882 çıktı 4+4 de tekrar baktıracağım değerime daha doktora gitmedim gidince kese ve kalp duyulmuyormus zaten gereksiz telaş olmak istemedim
Mylove47 Feryyy beta değerin 2000e yakınken görürsün keseyi acele etmene gerek yok korkma bence bende korkuyodum da enfeksiyon varsa toz icecej bile vermesi gerek doktorun