Feryyy Kızlar adetim geceli 4-5 gün oluyor adet öncesi 21 ile öğrenmiştim iki gün sonrası 70 oldu 4 gün sonrası 863 artış iyimi ve bugün ilk kadın doğuma gittim muayeneye troid sorunum var enfeksiyon birde gerci ilgilenmediler :( bidaha başka doktora gidicem ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var ama keseyi görmedim dedi normal ilerliyoruz değilmi bir düşüğüm var tedirginim erken önlem almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Blossom Feryyy Kese görünmesi için betaya göre erken zaten. Beta hcg artışı da iyi. 1500 ve sonrası vajinal ultrason ile görünür.
Oznur_kurtt Feryyy kese görülmemesi normal canm daha çok küçük olduğu için ultrosan görmüyo 5,6 haftaya kadar vajinal ultrosanla bakarlar ordan görürker
Oznur_kurtt Feryyy beta artışın normal tiroidin çok yüksek değilse ilaç tedavisiyle halloluyor korkma
Susu21 Feryyy benim 6. Hafta da beta 16690 ken gözüktü kese . Bende daha önce kimyasal gebelik geçirdim korkuyordum ama içini ferah tut bekle
Feryyy Blossom evet doğrudur bu kalınlaşmada ondan ozaman değilmi tsh / 3.40 sanırım yüksek oluyor gebelikte güya troid ilacı kullanıyorum ama 25 mg düşüktü şuan yükseltmem lazım doktorum dengesiz cıktı değiştirixem ilgilenmedi bile kalabalıktı devletti bide
Oznur_kurtt Feryyy aşırı yükswk değil ama ilaç kullanıcan ilerlememesi için galiba ben öyke biliyorum
Tupbebekile Vajinal mı göbekten mi bakıldı keza 3000 üstü istiyorlar kese için . 3.40 troidden korkma dozu artırırlar .
Feryyy Oznur_kurtt suandada kullanıyorum doktor henüz bulamadım ben bu şehire yeni taşındık oyüzden biraz bu konuda çekicem gibi. İlac dozunu 1 hafta sonra arttırsak bişey olurmu acaba bidaha hastane ye gitmek istemiyorum bana 2 gün sonra gel keseye bakalım dedi ama o doktora asla gitmem bidaha. Bende 1 hafta araştırıp öyle gideyim diyorum bir sorun yaşamam inşallah hep belki bebekte olur
Feryyy Oznur_kurtt sen naptın canım nasıl ilerliyorsun ve bu sürecte neler yiyip içiyorsun ben avokado kabak cekirdeği yumurta ye dediler bende bu bir haftadır böyle besleniyorum kuru yemiş vs
Feryyy Susu21 cok teşekkür ederim ozaman bekliyim ben 1 hafta kadar sabredeyim benim belimde cok ağrıyor böyle kesilicej gibi sizlerdede oldumu acaba bu
Edvuslayd Feryyy içini ferah tut stres yapma canım kafaya takma herşey yolundadır inşaAllah benimde beta 2000 di göründü kese seninki daha erken
Oznur_kurtt Feryyy kafana göre artırma canm ilaç dozunu iyice araştır hastaneyi gideceğin yeri doktora dersn gittiğnde o artırır veya artırmaz dozunu o zamana kesende gözükür vajinanal ultrosondan merak etme
Susu21 Feryyy evet oldu hala da devam ediyor 10 +4 deyim ara ara kramplarim da oluyor ama doktor bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi . 1 hafta geriden geliyor geç hamile kalmışsın dedi o yüzden geç gördük keseyi ve bebeği. İnşallah önümüzdeki haftalarda sizde görür bize haber edersiniz 🩷
Susu21 Feryyy birde enfeksiyon bende de vardı hala devam ediyor onun için doktorum tedavi uygulayamayız dedi bol bol yoğurt tüket . Enfeksiyon da korkutmasın seni
Oznur_kurtt Feryyy benimde bugün kontrolüm vardı canm gittim tahlillerim temiz çıktı çok şükür kesede bir tık daha büyümüştü 2 hafta sonra gel dedi bana … bende aynı senin gbi beslenyorum yumurta,kuruyemiş,muz,su tüketiyorum bol bol
Feryyy Oznur_kurtt yok canım kafama göre değil zaten sağlıj ocağı ve istanbuldaki eski doktorum demişti