yarenk2509 Kızlar 21 haftalık hamileyim ve 20 haftadan itibaren birden ayaklarım şişti balon gibi üzerine dokunamiyorum bile sadece bilekten aşağısı aşırı görenler şok internette gebelik zehirlenmesi yazıyor yaşayan var mı bu durumu
defnezumram yarenk2509 doktora git idrar kültürü ver canım gebelik zehirlenmesi olabilir şişmek için erken o haftalar ben 34. Haftadayım daha şişmedim
Aslhna yarenk2509 27 de başladı bende de ellerim sabah uyandığında kapatamyorum ağrıyor birşey çıkmadı tahlillerde ayakta durmamaya çalışın bol su için tuz kullanmayın sıcaklardan da oluyor, uyurken ayaklarımı yükselterek uyuyorum
WiseMom yarenk2509 Merhaba gebelik zehirlenmesi konusundaki tecrübemi link olarak bırakıyorum. Tansiyon için de bakabilirsiniz. Yorumlarda yapılacaklar listem var iyi gelecektir ve başka hikayeler de var hepsini okumanızı tavsiye ederim❤️ Geçmiş olsun korkmayın, sabır istiyor ve sonunda siz kazanacaksınız💜 https://forum.mutluanneleriz.com/d/1570286-preeklampsigebelik-zehirlenmesi-surecim-dogum-ve-bilinmesi-gerekenler/102
Hungry Ilk gebeliğimde yaşadım ve erken doğum yaptım aynı benimde ayaklarim ve ellerim birden sismisti
yarenk2509 İdrar ve kan aldılar geçen hafta canım ama temiz çıktı yinede sis arttı çok fazla tekrar gideyim herkes çok erken diyor sismek için
Hazalibis @yarenk2509 Doktorunuza söyleyin mutlaka idrar kültürüne bakılmalı, içinizi ferah tutun ❤️ Bende de gebelikle oluşan tansiyon var çok şükür protein kaçağı çıkmadı idrarımda.
201520202023 Gebelik zehirlenmesi yasadim ilk hamileligimde el ayak sismesiyle olucak bisey deil yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesi oluyor sıfır tuz tuketmene ragmen cok yuksek oluyo ayrica idarda protein kaçağı oluyo tansiyonun normalse korkma
Pinarcey1 Gebelik zehirlenmesi değildir korkma erken şişebiliyor bir sıkıntı yoktur bende de oldu oluyor evham yapma yani Allahın izniyle hiçbir şey olmaz havalar sıcak zor geçiyor normal yani