Sevilaydmrc Benimde bugun tam 5haftalık tahmini 30 Eylül 🙏😍 yarın doktora gideceğiz inşallah görebiliriz 🙏
serenea Sevilaydmrc 4+3 de gittik ilk doktora, hemen kesemiz göründü sizin de görünür merak etmeyin ☺
EbruZrlu ZeynepEzel canım ablamında kanaması oldu 1 hafta sonra tekrar doktora gitti hala kan birikintisi vardı doktoru direk dedi cinsel birliktelik 2 ay yasak dedi bence riske atma sen yine de
EbruZrlu Gulcandogansadi en son kaçtı değerin canım artıyo mu benim de çok yeni daha🙈 2 günde bir gidip kan veriyorum bugün yine gidicez
Gulcandogansadi EbruZrlu canım valla ben bi kere gittim 183 çıktı daha da gitmedim sonra zaman geçince 1 hafta falan ultrasona gittm bebeğimi gördüm çok şükür şuan 5+2 yim
BabasIOnuCokSevermis 7+4 inşallah eylül 10🤰👼👶 hayırlısıyla sağlıkla neşeyle kucağımıza alırız inşallahhh Rabbim esirgesin tüm isteyenlere de versin🙇♀️
Sevilaydmrc EbruZrlu canım öyle düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah bebişlerimize kavuştursun Rabbim sağlıkla
EbruZrlu Sevilaydmrc araştırdım pek mümkün değilmiş canım değer git gide azalırmış umarım dış gebelik değildir
Sevilaydmrc Tiredmother ben dün yani 5hafta 1günlğk iken gördüm 👶 seninle aynıyız hafta ve gün olarak