Yusufayazin__annesi Bat 25 Ağustos olanlar test yaptınız mı ben az önce yaptım koca bir negatif aldım 😒😒
Kivircikkuala Yusufayazin__annesi benimde 25 ama ben yapmadım kuzum boşver akışına bırak ben bu ay düzenli takip bile etmedim nasılsa tedaviye başlayacağım diyerek
Bsraa9595 Benimde Bat 26 ağustos. Ben henüz yapmadım 26 sında yapmayı planlıyorum 🌸 erken gebelik testiyle mi yaptın canım?
Yusufayazin__annesi Bsraa9595 erken gebelik var yok gibi kasettede bişey çıkmadı dünde bugünde yaptım koca negatif
hayalim35 Kaderbb umudunu kaybetme bn 5 gün varken yaptım negatifti adet günü yaptım çıktı Allah büyük inş vardır
Bsraa9595 Kaderbb Selam canım benimde bat 26 Bugün veya yarın test yapmayı düşünüyorum, bende oldukça heyecanlıyım ☺️ Umarım gönlümüzce olur 🌸
Kaderbb hayalim35 mesajınızı okumak iyi geldi teşekkür ederim ☺️ regl olacak gibi hissetmiyorum,ilk hamileliğim olacağı için herşeyi de belirti sanıp stres yapmak istemiyorum,kafalar karışık :) herşeyin hayırlısı herkes için 🙏🏼
hayalim35 Kaderbb iyi geldiyse ne mutlu bana hiç belirti olmayıp hamile olanı da gördüm inş hayırlısıyla sana da nasip olur🥰
Kaderbb Bsraa9595 bende yarın sabah yapıcam,umarım müjdeli haberler veririz . Var mı hiç belirtiniz? Benim kaşıklarıma ara ara bıçak saplanıyor onun dışında akıntım var göğüslerimde dolgunluk oldu ama hassasiyet yok. Başkada bi şey yok :)) siz bahsedin birazda :)
Bsraa9595 Kaderbb Canım ben az önce yaptım comfort early marka testi yaptım negatif çıktı. Bende de bariz kasık ağrısı ve bel ağrısı var 2 3 gündür. Regli öncesi hiç böyle ağrım olmadığı için heveslenmiştim tüm ayı gün aşırı değerlendirmiştik ama olmamışş önümüzdeki aylara artık ilk denememizdi bizimm🥰 İnşallah sen güzel haberler alırsınnn🙏🏼🌸
Kr6543 Bsraa9595 yumurtlama takibi yaptın mı canım belki geç yumurtlamışsındır bu ay benim öyle oldu yumurtlamadan 14 gün geçmesini bekliyorum test için
Solmaz-Papatya Benim bat 25 26 ama bu ayda olmadı gibi pembe akıntı gibi bisey var ama bir peçete bile dolmadı sabahtandır
Kr6543 Benim hafiften karın ağrım var başka da bir belirti yok ama adet ağrısı da olabilir belli değil geç yumurtladım bu ay
Bsraa9595 Kr6543 Yok canım genelde düzenli regl tarihlerim olduğu için uygulama üzerinden yumurtlamamın olduğu günü takip ettim 🌸 belki de bu ay şansıma geç yumurtlamış dolasıylada beklediğim adet tarihim geç olacak olabilir
Kr6543 Bsraa9595 ben de 2 ay takvimden gittim aynen benim de çok düzenlidir adetim 2 ay olmadı bu ay ovülasyon testi denedim tam takvimin bittiği günün ertesi günü yumurtlama başladı büyük ihtimalle geç döllenme oldu eğer olduysa o yüzden önümüzdeki haftayı bekliyorum test için
Dunyammmm Benimde bat 26 kızlar dün akşam erken gebelik testi ile test yaptm haff silik çizgi var gibi buraya da post attm kimi vr dedi kimi uok merakla bekliyorum Rabbım hepimize çift çizgiler görmeyi nasip etsin 🧡 yorumlarsaniz sevinirim olumlu olumsuz fikir motive ediyor 🤭 [](https://)[img]https://i.