Ciqdem_poyraz sakin ol önce dövmenin boyutunu bilmiyorum ama bebeğine zarar gelecek sekilde vurduysa önce bi uzan karnını dinle bebeğinin iyi olduğuna emin ol. Ne yapmış olursan ol sana vuramaz bunu bil. Havadan atmak su an kolay gelir bize ama senin yaşadığını yaşamış gibi dusunmeye çalışıcam. Yanında uyuma o kişinin. Ailenin arkanda olmadigini düşünme sadece senin tercihin buydu biz demistik gibi can sıkıcı cümleler kuracaktırlar bu da yipratir eşim iyi biridir buna ragmen en ufak bi tartismada benim ailemde bunu der diye susuyorum ki kaçmadim sevdim aldim sadece. Aile kenarda kalsin şimdilik aks ettirme. Sabah olunca onun sana gelmesini bekle konuşmak isterse reddetme ki yaptığının boyutunu farketmiş mi onu anlayasın. Ardından eğer gerçekten pişmansa bir daha olmayacaginin teminatini al ama sevgiyle degil daha realist yani gercekci olarak al. Eğer sana gelmez yaptiginda hakli olduğunu düşünürse ailene başvur. Onlar da bişey yapmazsa direk darp raporu al o zaman köpek gibi o sürünsün.