XEmosumX tatlibebegim_ yaaa canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin banada dua et emel ismim 30 unda test yapcam olsun bu kez insallah 🙏🏻🙏🏻
tatlibebegim_ XEmosumX Allahım inşallah nasip eder yaa hep dualarımdasınız gerçekten bende bu anı çok bekledim inşallah en kısa zamanda sizde bu duyguyu tatcaksınızz🥰
tatlibebegim_ yuksell07 uygulama 3 hafta 7 günlük gösteriyor doktor 4 eylüle randevu verdi gidicem bakalım o zamana kadar kalp atışı duyulur mu kiii sen kaç haftalıksın
yuksell07 Muhammedarasannesi ne yaptın cnm bugün test gunundu sendem haber bekliyoruz hayırlı haberler ver bizlere
Seval0Seval tatlibebegim_ özel bölgen aşırı sıcak oluyor yanma gibi normal mi eşim bile söyledi artık 2 gündür böyle
balbadem1 tatlibebegim_ ya sanaa onu soracaktım kuzum benim de göğüsler fena ucu değil komple yani bi görsen nasıl ağrıyor
tatlibebegim_ balbadem1 kız benimde dünden beri hepsi ağrıyor acı gibide değil bi garip dokununca inşallah sizin tuttuğunun belirtisidir bunlarr
balbadem1 tatlibebegim_ ay inşallah yaa ben zaten iyice şüphelenmeye başladım bugünde sol karnımın içi açıyor sanki 😁😁😁😁 ay neler uyduruyorum neler Allahım sabırla ya gelsin bebek yada adet olam da kurtulam bundan 😁😁😁