XEmosumX Seval0Seval tam tahmin ettigim gibi burdan birinin yazisini okumustum oda 9.gunde verdiginde 4.35 11.günde tekrar vermis 2.39 sonra 13.günde tekrar verince 39 cıkmış yani asıl önemli olan 13.gün o yüzden ben 30 ağustosu bekliyorum canım
yuksell07 Seval0Seval bu değer çok sınırda bı değer cikmis kuzum iki gün sonra verdiğin önemli olcak şimdi ne desem yalan olur
Seval0Seval yuksell07 biliyorum cnm çarşamba 13 cü günüm yani doktor bile git 5 gün sonra bida gel dedi ben iğnenin etkisi geçmiş mi diye verdim
XEmosumX Seval0Seval demekki herkeste ortalama ayni sekilde düşüyor yani 13.gunde yaptigimiz test bize doğruyu gösterecek yalniz niyeyse olmadi diye düşünüyorum kasık agrimdan baska hic bi belirtim yok 😢
Seval0Seval XEmosumX herkeste aynı belirti olmaya bilir ilk gebeliğimde benim 1 buçuk aylıktı bulantım oluyordu yani her hamilelik belirtili olucak diye birşey yok
tatlibebegim_ Seval0Seval benimde belirti olarak öyleydi canım ucu büyük ve acıyodu gerçi halada öyle
XEmosumX Seval0Seval oda belirtilerden aslinda ucunun çıkmasi ve göğüs ucu hassasiyeti umarim bebegin seninledir senin 2.cocugun mu benim bu daha ilk denemem
balbadem1 tatlibebegim_ ya sanaa onu soracaktım kuzum benim de göğüsler fena ucu değil komple yani bi görsen nasıl ağrıyor
Muhammedarasannesi tatlibebegim_ masallahhhhh ben sana dedim kötü düşünme diye artık gebelik kismina terfi edebiliriz seni 😁😘😘😘
eylem-47 tatlibebegim_ Allah sağlıkla kucağına versin inşallah Darısı bekleyen herkese nasip olsun inşallah
XEmosumX tatlibebegim_ yaaa canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin banada dua et emel ismim 30 unda test yapcam olsun bu kez insallah 🙏🏻🙏🏻