Neslihanustnol Almanyada olan var mı? 34 haftalığım doğuma az kaldı daha hastaneye anmeldung bile olmadı🫣 sizin nasıl gidiyor?
DeustchBurcu Neslihanustnol nerdesin kuzum? Ben 31 Ağustosa termin aldım anmeldung için Halle’deki St. Elizabeth und St. Barbara Krankenhaus’a. 32+3 bu arada
leila1 Neslihanustnol ben varım, 38+3 bugün yarın bekliyoruz artık. 3 hastane var gözüme kestirdiğim, sadece bir tanesine leke sonucu gitmiştim öyle bir kayıt oldu diğerleri kayıt istemiyorlar yoğunluğa göre direk kabul ediyorlar zaten.
chefmom Neslihanustnol 36+1 şuan 2 hafta önce yaptırdım kaydımı bende 2.doğumum aynı hastanede olucak😇
Gonuel49 Neslihanustnol Yarın sabah Terminim var Anmeldung yapacağız. 36+3 haftalığım bu arada. Bana en yakın yer Wetzlar oraya gidip bakacağım bende bilmiyorum yarın görücez bakalım neler olacak nasıl işliyor sistem.
Neslihanustnol DeustchBurcu Münihteyim 22 ağustosa termin verdiler bana da süreç nasıl işlicek bilmiyorum bi kayıt olabilsem sağ salim🫣☺️
Neslihanustnol leila1 aa iyiymiş sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah en yakın zamanda allah kolaylık versin☺️
Neslihanustnol chefmom allah kolaylık versin normal olsun diye diretiyorlar mı acaba eskiden öyleymiş ama artık değiştiği söyleniyor sezeryan yapmaya çalışılıyormuş diye duydum
DeustchBurcu Neslihanustnol Bavyera’da da hiç hastane bilmiyorum ki şurası iyi burası kötü diyeyim🤦🏻♀️ olursun hayırlısıyla, sağlıkla gelsin bebişler🫶🏻
NovaVina_ Neslihanustnol bende munihteyim 🤗🥹🌸 ne durumdasiniz acaba her sey yolundadir umarim. Bende beta verebilecegim bir klinik bakiyorum
Neslihanustnol Gonuel49 Benimde bu salı termin bende gidip görücem bakalım neler oluyor 🫣☺️ allah kolaylık versin hepimize
chefmom Neslihanustnol hayır daha etrafımda zorunlu olmadığı sürece sezeryan olanı görmedim.Benim ilk doğumumda Türkiye’de olsa o halde sezeryan alırlardı