aysegullozdm Humeyraa12 ben şu an devlete gidiyorum ama doğumu özel de düşünüyorum sonuçta ilk doğumum bide özel daha garanti bence parayı veren düdüğü çalar 😂😂Dhaa iyi ilgileniyorlar doğum özelde olabilir ama muayene devlette uygun 😝
Toprakksx1 Symm Caner köse ama bu aralar eğitimdeymiş onun yerine Hüseyin levent keskin baktı o da çok iyi bir doktor bende epilepsi dolayısıyla riskli gebeliğe yönlendirdi bu gün perinatolojiye gittim Şevki Çelen hoca o da güzel ilgilendi ikili tarama testi için çok şükür bir sıkıntı yok
Canseel13 Ayseee60 benimde aynısı oldu özel takipliydim doktorum gelmiyorum doğuma gece olduğundan en ufak riskte seseryana dönerim dedi son ana kadar normal isteyen biriyim kendi de niliyor üstelik, tanımadığım etmediğim biri girecekse doğumuma devletten ne farkı var ten tene temas diyorum ebeye söylersin yapar diyor o an lim nilir ne durumda olucam o ku aklıma gelir
Sare571 Humeyraa12 Mahremiyete önem veren biri için yani erkek girmesin görmesin isteyen biri için elbette özel. Mahremiyet hiçbir parayla ölçülemez. Doğum çok farklı bir deneyim.
Humeyraa12 Sare571 ben tesettürlüyüm ve mahremiyet herzmn birinci planda benim için. Ama devlette çoğunlukla kadın oluyor o bölümde sizin erkekte mi girdi doğuma
KuzeyinAnnesi10 mucizem0111 hiç böyle bisey duymadım belki yırtılma olmuştur çok geçmiş olsun benim şansıma demek hep boş oluyro anlamıyorum
KuzeyinAnnesi10 Hanimeller benimd eoyle ama neden bilmiyorum bi kesim var çok kötü olduğunu diyor Bağcılar gibi bi yerde oturup rahatça muayne oluyor Esenlere Bağcılar devlete hepsine gitmiş biri olarak cam sakura da hele gitmemle içeri alınmam bir oluyor randevu da öyle baya da konuşuyor bakıyorlar bana şaşırıyorum 🥺
KuzeyinAnnesi10 Minikperi vallahi Ankara şartlarını bilmem ama İstanbul bu konuda geliştiriyor şimdi Bağcılar kadın doğum açılıyor arkadaşlarım var orda da hemşire çok umutluyum dogumuma kadar açılsa oraya bile giderim doktorları çok tatlı oranın da şuan evimde uzak olmasına rağmen çam sakuraya gidiyorum çünkü cidden güzel ve memnun kaldığım bi yer
Minikperi KuzeyinAnnesi10 ben okumak için Ankaraya geldim annemler Üsküdarda yaşıyor benim için İstanbulda yaşamak artık uzak bir ihtimal 😅
Sare571 Humeyraa12 Hayır ben özelde doğum yaptım erkek yoktu ama devlette çalışan ebe arkadaşım var mahremiyete dikkat edilmiyo erkek muhakkak giriyo dedi.
Evremmm2023 Hem özel hem devlet takipliydim. Şehir hastanesinde doğurdum. Çok memnun kaldım açıkçası. Yemekler temizlik vs her şey çok güzeldi. Hafta sonu dahi çöpler sabah akşam alınıyordu. Doktor sana nasıl olduğunu soruyordu. Ebelerde aynı şekilde çok iyilerdi. Odalar kocaman 2 kişilikti ama her oda da birer kişi kalıyordu. Annem refakatçim oldu. Eşimde sabah 8 akşam 12ye kadar kalmıştı. Sıkıntı çıkarmamışlardı
Gizemrs Humeyraa12 bence özel ama doğum ağırlıklı olan bir özel hastane olmalı, mersinde medical park yerine mesela Forum yaşamı tercih ediyorum, sürekli sirkülasyon var doğuma gelen çok fazla, dr’lar ve hemşireler çok bilgili.
Betista Bana göre kesinlikle özel. Ben Medipol çamlıca takipliyim her şey o kadar sistemli ve düzenli işliyor ki mis. Ama bugün Zeynep kamil hastanesine gittim tam bi kaos sadece muayene olup çalışabilir raporu alıcaktım tam 4 saat oyalandım resmen zaman kaybı. Aynı ay içerisinde iki kere muayene ücreti vermeyeyim dedim ama keşke verseydim zamanımdan çalınmazdı en azından
Daisy0000 Humeyraa12 Devlette spinal sezaryen oldum çok çok memnun kaldım ,tek kötü yanı yemekleri rezalet 😂Onu da dışardan alarak hallettik😁
mrsmom_ Humeyraa12 bende çok kararsızım ya aşırı pahalı özeller ben dogurana kadar da kac kere artar bilmiyorum. Dogum aynı doğum sonuçta Diyorum ama iste emin de olamıyorum
Humeyraa12 mrsmom_ aynen canım her geçen gün zaman geliyor mesela bizim gittiğimiz özel 2 haftada 3 kez zam yaptı
yusufalpmom EsRa587 canım benım ablam sgkda calısıyor aradım sordum böyle böyle bısey varmı dıe hamıle kalmadan önce yaptırman gerekiyordu geç kaldın onada 5 bin TL gibi bişey ödemen gerekıyor dedı
EsRa587 yusufalpmom himm anladım cnm öyle bı kuralı varsa bilmiyorum. Bide reklamlarda görmüştüm medicalpark yaydı sanırım doğum paketi diye bişey var hastanelerin öyle paketleri oluyorsa herşeyi kaplayan oda olabilir düşünen olursa özele gitmeyi fikir olabilir.
Doruk_annesi defnezumram bende özel takipliydim ama sonra devlete devam ettim bunun kesinlikle hastane ve doktorla ilgisi var cidden
defnezumram Doruk_annesi var var ona şüphe yok hastane iyi olsa bile doktor iyi olmayınca bi anlamı yok benim gittiğim hastane orta halli bi özel hastane hani çok paralar bayıldığım bi yer değil ama temiz nezih ilgi alaka güzel doktorumda iyi olunca bana batan bişey olmuyor haliyle
Doruk_annesi defnezumram ben İzmir de çiğli bölge eğitim araştırma hastanesine gidiyorum oranın mesela kadın doğum bölümü özel hastane gibi kendi ayrı odan var ki ebeler gerçekten çok ilgili
selanageldi Zeynep Kamil gibi alanında uzman doktorların hemşirelerin olduğu bir hastane değilse özel ama özel hastaneleri de çok iyi araştırmanı öneririm bin türlü saçmalık dönüyor çünkü.
defnezumram Doruk_annesi ben ankaradayım şehir hastaneleri burda öyle ama o kadar travmatik durumlar yaşandı ki bi hastanede sadece 5 arkadaşımda doğum mu yaptı başka bişey mi belli değil ölümden dönen bebeğini ölü doğuran ben onları gördükçe zaten korktumm ilk gebeliğimde düşük başlayınca gittim gata diye askeriyenin bi hastanesi var oraya orda da beni perişan ettiler 2 günde kan alacak damarım kalmadı o dereceydi