zumrasmom1 Humeyraa12 en başından beri devlete gidiyorum çok iyi ilgileniyorlar fotoğraf veriyorlar bilgi veriyorlar tüm sorularımı cevaplıyor doktorum. Aşırı da relax hiç beni strese sokmadı.
Hejdj123 Humeyraa12 ilk kızım İstanbul’da oldu özele gittim oda çok berbatta biz demeden asla degistirmediler bebek yatağı toz kir içindindeydi biz sil demeden asla silmediler özelin sadece adı var 2 ciye hamileyim devlette gayet güzel ilgileniyorlar
Beydanur16 Humeyraa12 ay senin daha da az kalmış hayırlısıyla yaparsın inşallah canım doğumunu sen neresindensin bursanın
Humeyraa12 Beydanur16 Osmangazi yunuesli canım evet çok az kaldı hatta şuan sancılarım bile var yalancı sancı sanırım geçmezse gideceğim doktora
Serpilinumudu Birkoalaannesi ağlıyordum bırak yeter diye bide azarlıyordu ama çok kötü travma oluştu bende Allah kimseye böyle bi doğum nasip etmesin
Canseel13 Ayseee60 hiçbirşey anlamadım inan ki o zaman özelde olmamamın ne anlamı var dedim direk zaten ebe de kendi ebesi değil o gün kim nöbetçiyse
Beydanur16 Humeyraa12 bende kayapada oturuyorum.. ayy çok heyecanlııı nasıl oldun canım geçti mi sancın hala var mı yoksa
mrvsrcn Elfve çoğu özel hastanede doktorlar icapci olarak çalışıyor yani sürekli muayene olduğun değil o gece kim nöbetçiyse o doktor giriyor doğumuna ki zaten bi gün kalıyorsun hastanede illa özel diye tutturmak gereksiz geliyor bana ha çok zenginsindir dokunmaz o ayrı
hllglck mrvsrcn Ben misal özelde doğum yapma taraftarıyım. Zengin değiliz, çok zengin hiç değiliz. Özelde yapmak isteme sebebim devlette doğuma erkek asistan ve doktorlar da giriyormuş. Ben bu durumdan rahatsız oluyorum o yüzden özel istiyorum.
Humeyraa12 Beydanur16 geçti canım bende eşimi aradım hemen geldi panikledik ama geçti 😂😂 bu kız çok cadı oyun oynuyor bizimle resmen
hllglck Minik36_ Bakarlar heralde ya bilemedimki. Yani ben de daha karar vermediğim için yanlış yönlendirmeyeyim. En azından 2-3 hafta evvelden geçeriz özele. Memnun kalamadım devlet kafamı kurcaladı filan deriz. Yani son haftalarda özelden memnun kalmayıp başka özel hastaneye geçenler bile oluyor.
Birkoalaannesi Serpilinumudu çok şükür, psikolojisini atlatman zor ama yanında acını unutturan bir melek var Rabbim sağlık versin 🌹