SNurays NaZende1600 yok artık devlette şöyle özel muayene odaları var doktor senle özel ilgileniyor 190 tl mesela benim muayene ücretim özel odada eşim ve beni içeri alıyor doktor yanında asistani var o bizle ilgileniyor önlük veriyor peçete veriyor su veriyor eşimi oturtuyorlar yanıma kocaman ekrandan doktor bize gösteriyor sohbet ediyor konuşuyor numarasını verdi sağolsun herhangi birşey olursa haberleşelim dedi tansiyonumu atıyorum ona wp den sohbet ediyoruz doğum da söyle dedi özel odalar var yanına bir kişi girebilir refakatçi olarak eşin zaten gelip gidebilir ona karışan yok senin bulunduğun oda da doğum başlayınca biz burayı hazırlayıp hemen doğumu burda yapacağız dedi seni sancı odasına falan götürmüyoruz öyle şeyler eskidendi dedi herşey kendi odanda olacak dedi rahat ol dedi odalar da güzel banyo tuvalet temiz baktım ben zaten bir gece duracağım oyuzden içime herşey sindi çok şükür orda yapacağım doğumu devlet olsun üstüne para vereyim yani o derece Allah herkese yardımcı olsun doğum da
Beydanur16 NildaGrs bende 36 haftalığım siz benden önce doğurursanız bana da fikir olur 😅 umarım hayırlısıyla güzel geçer doğumlarımız. İyi geçerse bende şehir hastanesinde doğum yapma fikrindeyim
Humeyraa12 Beydanur16 sizinde az kalmış bende Bursadayım ve 38+4 günlük bebeğim 🥹 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
bngyldrm_ Humeyraa12 Vallahi ben devlette doğum yaptım çokta memnun kaldım sezeryanla oldum çok ilgiliydiler bi daha doğursam aynı hastanede doğururdum
Serpilinumudu Birkoalaannesi ağlıyordum bırak yeter diye bide azarlıyordu ama çok kötü travma oluştu bende Allah kimseye böyle bi doğum nasip etmesin
Esra3455 Humeyraa12 Ben bir özel bir devlet ti artık full özele gidiyorum çünkü devlette ne sıra ne de randevu bulmak çok zor en azından özelde iyi ilgileniyorlar güzel detaylar veriyorlar bu arada 32+4 oldu oğluşum 🥰
Humeyraa12 sacmalamakizim yok onu bir ara herkes yapmış diye şuan özeller temkinli davranıyor. İmza alıyorlar en başta ve o yetkini elinden alıyorlar
Esra3455 SNurays randevu bulmak zor olmasa bende devam ederdim ve cidden çok kaba davranıyorlar başkası kapı tıklasa kabahat hepimize kesiliyor birşey sorduğumda direk azarlaniyorum benden çok eşim istedi özeli bu halde böyle muamele görmeme, beklememe dayanamadığı içinde özeli seçti ama bende sizin gbi araştırıp gittim tek sıkıntım Samsun’dan ordu’ya gitmek onun dışında bir derdim yok şükür doktorumda tanıdığım ve çok bilgili bir Dr olması içimi rahatlatıyor ☺️
Lazoglu61 Paran varsa özel yoksa devlet ama heryerin yeri farklı olabilir benim yaşadığım şehirde devlet hastanesi ultrason eşime girmesine izin vermiyor ama özel halası teyzesi çok abartma olmadığı için özel bana göre
Humeyraa12 SNurays tüylerim ürperdi okurken 😣 bende bebeğimi öyle insanlara emanet etmek istemem tabiki siz şanslısınız iyi bir doktor bulmuşsunuz devlette. Ama malesef bizim Burda asistanlar giriyor doğuma ve önüne ½ aylık bir asistan bile denk gelebilir insanı korkutan bu
Beydanur16 Humeyraa12 ay senin daha da az kalmış hayırlısıyla yaparsın inşallah canım doğumunu sen neresindensin bursanın
sacmalamakizim Humeyraa12 Ama hakmış onu almak, çünkü hastane kendisi fazla para koyuyormuş, zaten devletin ücretin bir kısmını ödüyormuş, kanunda varmış yani. Bazıları uyanık doğum yaptığını o fiyata ispatlarsan veriyorlar, ama bazıları fatura kesmiyor.
Cey_Cey_ Humeyraa12 aman deyim aman para gitmesin devlette doğurayım deme 18 gün oldu doğum yapalı mahvettiler benide kızımıda Suriyeli hastanesi diyorum başka bişey değil çok rezillik çektik özele gitmediğime bin pişman oldum
KuzeyinAnnesi10 sumaytac canım meslektaşım biz içinden olduğumuz için bazı şeyleri görüyoruz özellerin nelerin üstünü örtügunu ama devlet en azından güvenilir rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah hepimize
SNurays KuzeyinAnnesi10 üniversite hastanesi öğretim görevlileri hocalar hem ders veriyor hem özel oda da muayene ediyor ücretli hasta bakıyorlar Ankara da gazi Üniversitesi hastanesi