Aynurum 64Demet64 Arastiracaklar. 24 saat idrar toplayacaklar protein kaçağı vs var mı diye preeklampsi şüphesi var şu an. Hayırlısı hakkımızda 🤲🏻
Ay-Bek SuzanOktay ilk hamileliğimde 48 dim doğuma girerken 60 olmuştum. Şimdi de 53 kiloydum 21+1 deyim 55 oldum
Busragoker monarosamommy ya bu hiç kilo almadım diyenleri okudukça çıldırıyorum 😃😃😃 ben de senin gibiyim çünkü 😏
monarosamommy Busragoker bende şaşıyorum yapı meselesi şu aralar buz dolabına rüzgarım değsin kilo alıyorum önünden gecmeyi bahsetmiyorum bile 😅😅 birde ben buraya penguen oldum yazdım dün eşim bana benim minnacık balinam diye seslenmeye başladı 😅😅
babyy__ Bimiyendis bende 17+5 te gittim 17cm 204 grmdı doktor gayet iyi bbeek alıyor hep dedi bakalim saglikli olsunlarda
melegim0606 ilknur_eyes ilk hamileligimde 70 kiloydum 30 kilo aldim ve bir türlü veremedim. Versem de çok hızlı bi şekilde geri aldım. Şimdi 100 kiloyla hamile kaldım 17 haftalığız
Petrichorers SuzanOktay ay ne güzel kimse kilo almamış hepsini sizin yerinize ben almışım 22 haftada 16 kilo beni tebrik edebilirsiniz 😪😥
Bayramiye Bebektolar bende 19 hafta oldum bugün 48 ile hamile kaldım 52.2 olmuşum ya çok mu aldım acaba bende her şeyi yiyorum bebeğim sağlıklı olsun diye 🫠🫠 ama önemli olan bebiklerin sağlıklı olması kiloları veririz kızlar 🥳