alynayn 34.haftaya kadar 3 kilo aldım sonra 3 haftada 5 kilo aldım😂37.haftadayım toplam 8 kg oldu bile 😂😂
Esmaa___ 28+5 şuan 5 kilo almışım 64 kiloyum şuan hekimim fazla aldığımı söyledi yediklerime dikkat ediyorum şuan hamur işini en baştan keseydim belki daha az olurdu
Rabiacyrn17 SuzanOktay 14+0 şu an 2 kilo almışım ama ben hiç mide bulantısı yaşamadığım için vermedim direk almaya başladım 🤣
Crnsyd esra1791 maşallah bende vicdan azabı çekiyorum az aldım diye ama yavaş yavaş almaya başladım bende 😁
defneveannesii_ SuzanOktay 38+2’den bildiriyorum 66 kiloyla hamile kaldım şu an güncel olarak 77,4 kiloyum🐣 Aldığım kiloların hepsi zaten kalça ve popoya gittiği için kendim fazla kilo almış gibi görünmüyorum😄🙈
Kalendermesrep SuzanOktay 35+5, 61.5 ile hamile kaldım 66,5 kiloyum suan. Hepsinin kilo olduğunu da düşünmüyorum ödem ve geç tuvalete cıkmamdan sebep fazla çöküyor kilom tahminimce.
Bimiyendis babyy__ bugün gittim daha 20 cm 210 gram her şey yolunda görünüyor, beslenme kanalı da düzgün görünüyor o yüzden endişe etmiyorum
babyy__ Bimiyendis bende 17+5 te gittim 17cm 204 grmdı doktor gayet iyi bbeek alıyor hep dedi bakalim saglikli olsunlarda