erdmdml hamileliğiniz de çalışma düzeniniz nasıl, çok fazla yoruluyor musunuz? Ben masa başı çalışıyorum ama resmen uyukluyorum ilk zamanlarım diye sanırım öyle çok aman aman da yorulmuyorum aslında ama çok uyuklamam oluyor sizde durumlar nasıl
Mutlubebekannesi erdmdml merhabalar iyi akşamlar, bende masa başı çalışıyorum ama ayaklarım aşırı şekilde şişiyor, uyku konusunda zaten göz kapaklarım birbirine yapışıyor malesef ama en çok ayaklarım şişiyor 😣
Yebiii erdmdml 4 ay önce işten ayrıldım hemen hamile kalmışım bi kaç ay gezer tekrar çalışırım ben evde yapamam diyordum şimdi ise evden dışarı çıkasım gelmiyo 😂 evdeki işleri bile zar zor yapıyorum o derece yani .. Allah çalışan annelerin, anne adaylarının yardımcısı olsun 🌸
Tuba_44 erdmdml ben sabah 11.30 akşam 8 çalışıyorm full ayaktayım 33 hafta olmak üzere artık zorluyo :(
BetulMom erdmdml sürekli mide bulantım olduğu için çok sıkıntılı geçiyor benimki .arada mecburen rapor alıyorum ya da diyorum bana biraz müsade edin birkaç saat dinlenip geleyim. Yani bu bulantılar ne zaman bitecek anlamıyorum tükendim artık.
Alininannesiiiiiii Bende masa başı çalışıyorum 23+5 iz ilk zamanlar uyku sorunu yoktu ama son zamanlarda aşırı derece uykum oluyor olduğum yerde uyuyakalıyorum şef uyandırıyor hep ne yapicam bu uykuyla bılmıyorum 🤷♀️
Gebeysek1 erdmdml 37. Ye kadar çalıştım ilk zamanlar çok rahattı ama 32 den sonrası tam bir eziyetti.
svgiakgn erdmdml canım bende masa çalışıyorum maalesef ilk 3 ay böyle bir yorgunluk uykusuzluk mide bulantısı çok fazla oldu bende 3.aydan sonra vücut alıştığı için normal geçti herhangi bir halsizlik yorgunluk çok fazla hissetmedim şimdi 30+1 haftalığım yorgunluk hissi çok fazla maalesef doğum iznine son 2 haftam kalmış gün sayıyorum resmen 🙄🙄
cevikannesi erdmdml ben de masa başı çalışıyorum, 23 haftalığım şu an zorlayan şey bacaklarım. Sandalye sanki bacaklarımı kesiyor kan gitmiyor uyuşmaya başlıyor akşam şişmiş oluyorum. Sık sık kalkıp yürümeye çalışıyorum ama bazen de yorgun olup hiç kalkmıyorum😂 bazen de yayılmış buluyorum kendimi o zaman da kuyruk sokumum ağrıyor😂 yastık getiricem evden valla olmuyor böyle
svgiakgn erdmdml evet her hastaneye gittiğimde doktorumun asistanı söylüyor 32+0 haftaya girdiğiniz gün bebeği de 32. Hafta olarak ölçersek izne çıkabilirsiniz diyor 😌 yanlış hatırlamıyorsam maksimum 36.haftaya kadar çalışabiliyoruz diye biliyorum