BetulMom Hicran57 benim de 3 genimde heterozigot mutant çıktı ben hem Coraspin hem de oksapar iğne yapıyorum.
1flower BetulMom hımm kiminde heterozigot çıkmış aynı böyle iğneye gerek kalmamış hap verilmiş sadece . Bakalım bana ne diyecek doktor iğne mi hap mı ya da ikisi mi .
1flower Evrem990 merhaba, devlet hastanelerinde Tıbbi Genetik bölümü var orası yapar her devlet hastanesinde yok genelde şehir hastanelerinde araştırma hastanelerinde üniversite hastanelerinde oluyor . Ben devlette şehir hastanesinde yaptırdım.
B__28 Arkadaşlar bende sadece 1 değerim PAI 4G/5 G heterozigot çıktı mutant felan yok ama doktor bana hem iğne hemde bebe aspirni başlayacağız dedi gebelikten önce yoksa iğneye gerek olmadan aspirnle olmuyomu
1flower B__28 biz fikirlerimizi yaşadıklarımızı söylüyoruz burada ama siz yine de doktorunuzu dinleyin eğer ki içiniz rahat etmezse farklı bir doktora da gösterin sonuçlarınızı. Ama mutlaka doktoru dinleyin . Diğer değerleriniz normal mi çıktı sadece PAI mı 4G/5G
Hicran57 B__28 evet doğru bu değerin normal çıkması gerekirdi sizin heterizgot çıktığı içşn problem olmuş. Doğru iğne vurulmanız gerekiyor
Ae3800 fztanne_ resmen aynı şey gelmiş ikimizinde başına benimde aynı şeyler olduu 🥹 inşallah sağlıkla kucağına alırsın cinsiyet belli mii 🙈
Hicran57 1flower paı de değerin heterezigot olması iğne vurulmayı gerektirir ama paı normal ise benim normaldi iğneye gerek olmuyor .
naneliseker_ Hicran57 heterezigot da sorunn teskil ediyor… yanlış bilgi :) Bende aynisi hanım efendiyle … 2 kaybım var şuan 3. Ye igne kullanıyorum. Hafifi de ağırı da iğne olmadığı sürece düşük yapabiliyor ..
Hicran57 naneliseker_ benim iki değerim de heterizgottu doktor corasipirinin yeterli olduğunh söylemişti o zmaan doktor doktor değil orda oturan farklı birş ben burda yalan söylüyorum benimde 2 kürtajım var ve bu testi defalarca yaptırdım
Alyaderen fztanne_ hangi iğneyi kullanıyorsunuz acaba bende kullanıyorum varislerim olduğu için verdi doktorum oksapar ama içeriği kafamı karıştırdı domuz bağırsak mukozasından üretilen bir madde var içeriğinde araştırdığımda ise hamilelikte kullanılabilecek olanların hepsinde var dediler
1flower Alyaderen varis mi var benimde bacağımda biraz belirgin var artar diye de endişeliyim. Annemde de var genetik sanırım . Adet olduğumda da mesela bacaklarım çok ağrır .