Burcu__0506 Mervekarababa34 bende bugün gittim doktora sat a göre 7 haftalık ama ultrason da 6 haftalık gözüküyor geç döllenme olmuş dedi keseyi gördüm ama bebeği hala göremedim 10 gün sonra kalp atışını da bebeğide görürüm inşallah 🤲
Mervekarababa34 Burcu__0506 inşallah görürsünüz sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bende 1 hafta sonra doktora gideceğim sanırım benimde geriden geldiği için gözükmedi yolk yolu oluştuğunu söyledi mi size doktorunuz ?
Burcu__0506 Mervekarababa34 yok yolk saç la ilgili de hiçbirşey söylemedi bende onu merak ettm neyse stres yapmayalım inşallah 10 gün sonra ben görürüm 1 hafta sonra da sen görürsün
Bekledigimmucizemm Kızlar ne durumdasınız nasıl gidiyor kaç haftalık oldunuz hareketler hissedilmeye başladımı
Derya2445- Bekledigimmucizemm 25 haftalık oldum ben şükür çok güzel gidiyor artık hissediyorum her an 😀
Cansu14_ Bekledigimmucizemm 26 haftalığııız. Hissediyorum maşaAllah kıpır kıpırız. Maalesef ki uyku sorunlarımız var ama bide bel ağrısı.
Bekledigimmucizemm Derya2445- hepimiz aynı haftadayız bende 25 oldum artık hareketlerin çok net hissediyorum
Ebruyi Bekledigimmucizemm benim son regli tarihine göre 9-10 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık olduğumu öğrendim kalp atışlarını ekranda gördüm ama çok küçük oldukları için ses dışarıya yansımadı bu cumartesi tekrar gideceğiz
Bekledigimmucizemm Cansu14_ maşallah canım bizimde öyle kıpır kıpır bel ağrısı ve uykusuzluk başladı bende de şeker yüklemesi yaptırdın mı
Derya2445- buketsb benimde pazartesi çok yaptrma diyen oldu ama doktorum gerekli gördü bende yaptıracağım