Berfinkorkutt Bussra_1809 Bekledigimmucizemm Bende 8+1 oldum bugün 6 haftalıkken doktor dinletmedi bugün dinledik çok şükür darısı sizlere kızlar 🥹
Bekledigimmucizemm Cansu14_ ayy maşallah sağlıkla gelsinler inşallah hepsi sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🌸💕
Bekledigimmucizemm Cansu14_ sanki hissediyor gibiyim bir kıpırtı oluyor arada ama daha tam net değil sen hissetmeye başladın mı
Bekledigimmucizemm Cansu14_ 2 haftaya net hissederiz artık detaylı ultrasona kaçıncı haftada gireceksin
Yesim0722 Helin2123 parmağımı kaldıramıyorum canım. Kocam işten geliyor yemek yapıyor da öyle yiyoruz. İnanılmaz halsizim
Cansu14_ Bekledigimmucizemm ben boluda yaşıyorum. Boluda yok düzceye yönlendirdiler. Onlarda telefonu açmıyolar. Sanırım özele gidicem.
Mervekarababa34 Bekledigimmucizemm merhaba 6+2 yiz dün muayene de doktorum yolk yolunuj oluştuğunu kesenin büyüdüğünü fakat geç döllenme olabileceği için bebeğin gözükmediğini söyledi aynı durumu yaşayan var mı ? Kaçıncı hafta da gördünüz bebeği
Burcu__0506 Mervekarababa34 bende bugün gittim doktora sat a göre 7 haftalık ama ultrason da 6 haftalık gözüküyor geç döllenme olmuş dedi keseyi gördüm ama bebeği hala göremedim 10 gün sonra kalp atışını da bebeğide görürüm inşallah 🤲