Vuralelif Bekledigimmucizemm keseyi gördük ama bebeği hala göremedik doktor boş gebelikte olabilir dedi 5.haftadayım beta hcg 8bin normal mi bilmiyorum
Bekledigimmucizemm Vuralelif daha çok küçük gayet normal 2 hafta sonra gittiğinde hem bebeği hem kalp atışını duyarsın inşallah
buketsb Vuralelif ben 7.haftada kese ve bebeği görmeye gitmiştim daha çok küçük olduğu için görünmemiş olabilir
Kubrameral61 Vuralelif canım benimde 5 haftada sadece kese vardı 7 haftada hem bebeği gördüm hemde kalp atışını duydum sende duyarsın inşallah 💖
Bekledigimmucizemm buketsb ben bugün gideceğim dönüşte anlatırım inşallah sağlıklıdır hepimizin bebeği
buketsb Derya2445- ben de 5 inde gittiğimde soracağım ayın 5 imde 12+2 olmuş olacağız, sizi kaçıncı haftada kesti
Bekledigimmucizemm Kızlar gittim ikili tarama testi yapıldı ense ve burun kemiğine bakıldı burun kemiği var ense kalınlığı da 0.6 mm dedi normalde kaç olması gerek bilmiyorum öğleden sonra sonuçlar çıkacakmış inşallah sağlıklıdır bebeğim 👼❤️
mirooo Bekledigimmucizemm inşallah hiç bir sıkıntı yoktur bebişte, bende önümüzdeki hafta 5inde gideceğim ikili tarama için🥰
Bekledigimmucizemm Cansu14_ darısı senin başına inşallah seninde temiz çıkar cinsiyeti doktor söyledi mi
Cansu14_ Bekledigimmucizemm yok söylemedi daha var dedi görmeye çalıştı ama göremedi . Bide güzelim e nabızdan bana ikili tarama testinin sonuçlarını atabilirmisin. Benim e nabızda görünüyo ama kontrolüm o zaman olduğu için 11inde gel dedi demekki