hayalim35 Bekledigimmucizemm eczane bana ters sağlıkocağının yanında gidip oraya da yazdırabilirim ama çok da yakın sabredecem artık canım napim oğlumda doktora bulantım var dedim demedi bi ilaç yazıyım normaldir yapacak bişi yok dedi pislik
AycinGozuacik Bekledigimmucizemm banada öyle dedi doktor ama sürekli değil kahve akıntı yada lekelenme olursa fitil olarak al dedi
Bekledigimmucizemm AycinGozuacik benim çok şükür kanama yada lekelenme olmadı hiç ama kese den bağımsız bir kanama alanı var demişti o yüzden kullanıyorum günde 2 kere vajinal olarak en son cumartesi gittim kanama alanı küçülmüş dedi ilaçlara aynen devam dedi inşallah bşr dahaki gidişimde tamamen kapanmış olur
Cansu14_ Bekledigimmucizemm bi daha ne zaman gideceksin? Bide sizinde yoğun mide ağrılarınız bide kasığınızda yoğun çekilmeler hissediyomusunuz?
Bekledigimmucizemm Cansu14_ bana artık aylık kontroller yapılacak dedi 30 Eylül de çağırdı ikili tarama testi yapıcam o zaman dedi mide ağrıları bulantılarını hiç sorma prilam kullanmama rağmen kusuyorum midem hep yanıyor hep taş gibi inşallah geçecek 1 aya kadar umudum o yönde
Bekledigimmucizemm Cansu14_ sen dün gittin mi ayy yakınmış tarihler benim de 30 unda dedi ikili tarama yapıcam o zaman gelin dedi
Derya2445- Regi24 Regi24 merhaba kusura bakmayın geç gördüm üç gün arka arkaya oldu benim doktorum ilaç bile vermedi geçti ama Tabiki doktorun bir görmesi lazım şuan bir sıkıntı yok şükürler olsun ki
Cansu14_ Bekledigimmucizemm evet güzelim gittim 11 hafta 5 günlüğüz. İkili tarama testi verdik. Sen naptın nasılsın 😊
buketsb Ben de ayın 5 inde gideceğim 2 li test için , gidenler detayları yazarsa buradan beraber bilgilenmiş oluruz 💖
Bekledigimmucizemm buketsb ben bugün gideceğim dönüşte anlatırım inşallah sağlıklıdır hepimizin bebeği
buketsb Derya2445- ben de 5 inde gittiğimde soracağım ayın 5 imde 12+2 olmuş olacağız, sizi kaçıncı haftada kesti