Bhr_27 Benim 2. Hamileliğim 6 +4 daha doktora gitmedim birazda geçsin tam kalp atışını duyayım diye bekliyorum
kivircik1anne Bekledigimmucizemm ben on gün önce gördüm kalbi ve keseyi. Bu cumartesi yine gidicem bakalım
kivircik1anne yuksell07 geç döllenme olabilir ben 7. Haftada gördüm anca bebeği 5+4 haftalık gebesin, geç döllenme dedi
yuksell07 kivircik1anne olsun. Sıkıntı degil bebeği gorlelim sağlık olsun kalp atisini duyalım sıkıntı yok siz şuan kaç haftaliksiniz
Bussra_1809 Ayseanneeee hemen doktora gidin lütfen riske atmayın sizi etkilemek istemem ama ben düşük yaptım maalesef 😔
Cansu14_ Bekledigimmucizemm bana 2 hafta sonraya verdi bu hafta değil haftaya gidicem bidahaki kontrole
Regi24 Derya2445- Çerhaba derya hanim bendede ayni durum var 5+ 3. Lekelenme oluyor sizde nasil oldu çok endişeleniyorum lütfen cevab verin🥹
buketsb Regi24 benimde dün geldi 7 +1 dim dün ama çok küçük peçeteye silince sabah geldi bir şey olur mu ki
Derya2445- Regi24 Regi24 merhaba kusura bakmayın geç gördüm üç gün arka arkaya oldu benim doktorum ilaç bile vermedi geçti ama Tabiki doktorun bir görmesi lazım şuan bir sıkıntı yok şükürler olsun ki
AycinGozuacik Benimde 6+2 oldu bugün dün kahve bir akıntı geldi bugün resmi tatil doktorlar yok bugün birşey olmadı çok şümür pazartesi kontrole gidicem tekrardan
Bekledigimmucizemm AycinGozuacik bence göz ardı etmeyin yerleşme kanaması da olabilir riskli birşeyde acile gidin progestan başlatırlar her ihtimale karşı
Yoncaasakin Bekledigimmucizemm 6+0 keseyi gördük bebek de var içinde dedi ama kalp atışını duyamadık pazartesi tekrar gidicez
buketsb yuksell07 bende 7 2 yim inşallah cuma günü gideceğim doktora, inşallah hem kese hem de kalp atışını duyarız 🥰
Bekledigimmucizemm buketsb acile gidin bence progestan verirler düşük riski de olabilir yerleşme kanaması da
AycinGozuacik Bekledigimmucizemm merhaba ilginize teşekkür ederimm 🌸 doktoruma anlattım durumu bugün progestan verdi aynı durumun yaşanması durumunda fitil olarak kullanmamı önerdi