mirooo Bekledigimmucizemm inşallah sağlıkla duyarsınız dualarım sizinle🥰 isteyen herkes duyar inşallah, sizde bana dua edin hafif lekelenmem var doktorum progestan verdi umarım bir şey olmaz🥲🥲
Bekledigimmucizemm mirooo inşallah birşey olmaz sağlıklı bir şekilde hepimiz kavuşuruz yavrularımıza bende progestan kullanıyorum kese dışı kanama Alanı görmüştü doktor kanamam yok çok şükür ama tedbir amaçlı kullanıyorum herşey çok güzel olacak Allahın iziyle hepimiz kucağımıza alacağız miniklerimizi
mirooo Bekledigimmucizemm benimde öyle kese etrafında kanama gördü belkide yerleşmeye çalışıyordur hala büyüyor sonuçta kese sürekli, daha yeni başladım sayılır ilaca bakalım🥰
Bekledigimmucizemm mirooo ben başından beri kullanıyorum canım öğrendiğim günden beri daha önce kimyasal gebelik yaşadım ondan dolayı aynen yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle kese dışındaki kanama da odur öyle tahmin ediyorum bakalım bir dahaki gidişimizde inşallah kaybolmjş olur
yuksell07 ilkheyecanim96 bende senin gibiyim daha gitmedim ne kese ne bebek görmeye yarın bı devlet Hastanesi’ne gidesim var şuan 6+2 giz
Cansu14_ Bekledigimmucizemm gittim herşey güzel gidiyor bebeğimizi gördük kalp atışlarını duyduk çalıştığım için fırsat bulup yazamadım bu gün 7+1iz
Bekledigimmucizemm Cansu14_ yaa ne güzel bende gittim de kendi doktorum yoktu devlete gideyim dedim oda fazla ilgilenmedi bu cumartesi gidicem tekrar inşallah bende duyarım bende şu an 7+2 yim cumartesiye net duyarız inşallah
Cansu14_ Bekledigimmucizemm bana 2 hafta sonraya verdi bu hafta değil haftaya gidicem bidahaki kontrole
EceSB Merhabalar, ben de yeni katılıyorum aranıza. 5+4 ilk hamileliğim cumartesi gideceğim doktora kese görmeye. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım inşallah.
kivircik1anne yuksell07 geç döllenme olabilir ben 7. Haftada gördüm anca bebeği 5+4 haftalık gebesin, geç döllenme dedi
buketsb yuksell07 bende 7 2 yim inşallah cuma günü gideceğim doktora, inşallah hem kese hem de kalp atışını duyarız 🥰