zgepolat Hamiss16 canım hibor oksapar ya clexan hepsi aynı ilaç. Ama bunların dozları farklı farklı. Ben hibor 5000 ile başladım sonra doktorum dozu biraz düşürelim dedi. sonra clexan 4000 kullandım piyasada bulunmadığı için de şimdi oksapar 4000 kullanıyorum Ama eczaneye iğne almaya gidince hangisi varsa onu alıyoruz. Değişmiyor içeriği. Hibor yoksa doktoruna söyle değişir zaten ilacını. Boşuna arama diye söylüyorum yani.
Hamiss16 Arkadaslar ilginize tesekkurler doktorum saklama kosullarini bilmen gerekir dedi suphede kaldim acikcasi yine bildiginiz eczaneler var ise oralara yonlendirme yapabilirsiniz hepinzden Allah razi olsun Allahm hepimize saglikla bebislerimizi nasip etsin
Bilgenizamo Hamiss16 hibor soğuk zincir gerektiren bir iğne değil ki; neyin saklanma koşulundan bahsetti acaba doktorunuz?
ozgeya Merhaba arkadaşlar, Manisa Yunusemre civarında olupta Clexan 4000’liğe ihtiyacı olan varsa,elimde 19 adet (kutu değil adet) var.Elden teslim edebilirim.Doğum yaptığım için ihtiyacım kalmadı.
Awesome12 ozgeya merhaba ben clexan kullanıyorum ama bulamıyorum çok zor yarin bu kaç eczaneye daha gidicem eyer orada da bulamazsam ben istanbul uskudarda oturuyorum bana kargoyla gondere bilirmisiniz acaba
feyzas_world İlk gebeliğimde de şimdide clexane kullandım içerikleri aynı ama clexane da bulunmuyor Enox kullanıyorum bende. Sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım inşallah
Kelebegimmm Arkadaşlar neden benim gönderilerimi kimse görmüyor?burda yeniyim yani belki var bişeyler ben bilmiyorum🥺
Boncuk62 Hamiss16 korkma canımm en iyisi dye bişey yok ben cleaxsan kulandım onu bi ara bulamyıncada enoxsu kulandım gnde üstlek 2 kutu yapyrum rabbim yatdımcın olcak sıkma canını sen
ozgeya Awesome12 Malesef buzdolabında muhafaza edildiği için bugüne kadar,soğuk zinciri fazla bozulmadan vermem gerekiyor birine,bu da ancak bulunduğum şehirde elden kısa sürede alıp götürebilecek birine vermemle mümkün😔
Serapca MerveErdalKam normalde pıhtılaşma ile alakalı bi rahatsızlığım Yok yapılan tetkikler hep temiz geldi 4tane bebek kaybımızdan sonra clexAn başladık şükür sorunumuz yok bjndan önceki hamileliğimde fraxiparin kullandım 3lük ama ona rağmen kaybettim 11haftalık inş saflıkla bi şekilde doğar kuZucuklarımız🙏🏻 Cuma Doğum son 3 nasipse