Damla-bartu Hamiss16 bende bulamıyorum 3. Değiştirdim doktorlar bi sorun olmadığını söylüyo hibor kullanyrdm sonra clexan yarınd oxapara geçicem
Bedoo deletedmom734 kardeşim eczacı canım aramadığı eczane kalmadı herkes yok diyor birde kendi hastaları oluyormuş çoğu elimde olduğu halde yok diyor malesef
Hamiss16 Sibelinbebisi 3000 0.2 ml mi acaba eger oyleyse kargoyla karsi odemeli gonderirseniz cok sevinirim
Haticesoysal Hamiss16 bende üç kutu var Dr yazdı ilk aylarmda başka Dr a gttm gerek yok dedi kullanmadm elimde içinde on tane var galiba .hatta ben yarın Dr a gtcektm ihtiyacı olana verin dye hangi şehirdesnz kargolasam
Hamiss16 Haticesoysal hangi ildesiniz bursaysa elden teslim alabilirim farkli sehirse kargo yaparsaniz cok sevinirim
adm Canımız annelerimiz, hepiniz çok güzelsiniz. Biz kocaman bir Happy Mom ailesi olduk.😍 Böyle postlar çok güzel.
Halimelis Mardinn clexane kullanan arkadaşlar benim ikinci gebeliğim olduğu için biliyorum doğumdan sonrada yazıyor dr yani bi 20gün de sanırım doğumdan sonra kullanmanız gerekecek bilginiz olsun