sevgiserkan Bende şentepedeyim iki kızım var daha minigiz 4 hafta civari tam olrak kontrole gitmedi ayın 31inde insallah 😇
Bay00 28 yaşındayım ilk bebeğime hamileyim 7 haftalığız biz daha çok küçüğüz 🐣 Sincanda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 😂😂
sevgiserkan Arzu_Ak oyyy geldi gelicek desenize benim ikinci kızda 42 haftada geldi biraz nazli oluyorlar 😄
sevgiserkan ysmntcm neresindesinz ben iki dogumu ozelde yaptm ama bunda sehir hastanesine gidecegim galiba etlige hatta bir kac doktor buldum cok iyi olan
ysmntcm sevgiserkan şehit Kubilay mahallesi Bende şu an için orada kontrole gidiyorum Lokman hekim ve orası arasında kaldım Siz neresinde oturuyorsunuz
Bay00 sevgiserkan evet yolumuz çok uzun ☺️ bu arada yorumları okuyunca dedim galiba ben çok geç kalmışım yaş olarak 😅
Bay00 sevgiserkan tabii ki nasip ☺️ bu arada çok yeni ve acemi olduğum için bilmiyorum pek gidipte memnun kaldığınız hekimleri de yazar mısınız devlet özel fark etmez
Emine_eymen Green Necati hocayı çok övmüşlerdi bende Bi denemek istedim bir kere gittim hiç memnun kalmadım
umudum23 28 yaşındayım, ilk bebeğim 38 haftalık hamileyim elvankentte oturuyorum. Burada olan bütün anneler sağ sağlıkla bebeklerine kavuşsun inşallah 🌺
sevgiserkan umudum23 amiiin insallah cokta az kalmış sizin rabbim kolaylık versin su gibi geçsin inşallah o süreç 🥰