_brcu88_ kuzum ben organizer set aldım ayrı ayrı valize öyle yerleştirdim daha düzenli oldu ve aradığımız şeyi kolayca bulmaya yarar diye düşündüm . Organizerin birine ebeye verilecek diye yazdım içine de bir hastane çıkışı ve battaniye koydum 2 adet bez koydum . Diğer organizere 2 adet bebek için yedek kıyafet koydum biri alt üst takım diğeri tulum . Diğer organizere 15-20 adet bez koydum. Diğer organizere 2-3 adet müslin koydum birini yatağına sererim diğerini de üzerine örterim diye . Kendime de organizerlere koydum organizerin birine 1 adet düğmeli elbise 1 adet pijama takımı 1 adet de şort takım 1 adet emzirme sütyeni 3 adet alt iç çamaşırı terlik havlu koydum . Diğer organizere lazım olur diye hasta bezi deepend orkid göğüs ucu kremi falan koydum . Diğer organizere de bizim için ıslak mendil havlu kağıt kolonya koydum. Göğüs pompası koydum belki lazım olur diye . Bunları valize yerleştirdim . Bir tane de bebek için sırt çantası almıştım onun içine de alt değiştirme örtüsü pamuk ıslak mendil aptamil mama pişik kremi ve kaynattığım biberonu yerleştirdim. Başka eksiğim yok diye düşünüyorum 🌼