Karenim13 _brcu88_ ayy yoruldum artık sabırsızlıkla bekliyorum.benim.eylul 22 si ama.kim görse bu göbeği okadar kalmaz diyir♥️🤣🤣
_brcu88_ Karenim13 yaaaa 😂 cokmu büyüdü 🤭benimki o kadar büyümedi yaaa 😂 normal boyutta boylede kalır inşallah 😂60 kiloyum şuanda ..sağlıcakla gelsinler inşallah ❣️🌸
_brcu88_ Karenim13 yaaaa 😂 cokmu büyüdü 🤭benimki o kadar büyümedi yaaa 😂 normal boyutta boylede kalır inşallah 😂60 kiloyum şuanda ..sağlıcakla gelsinler inşallah ❣️🌸
Karenim13 Asyos34 aynı haftadayiz🤣aynı çileler eylul 20 22 sezeryen.ama 1 hafta ondeymis 35 gibi.bilemiyorum herkez durmaz eyluk 22 ye kadar duyir sağlıklı olsunda erken gelsede olur
Karenim13 _brcu88_ coookkk büyüdü sanki doguma 7 gün var mış gibi.🤣Rabbım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı insallahh.
Elifeski22 _brcu88_ bütün hazırlıklar tamam hastane çantamız kaldı sadece 35 haftalık olduk 🥰 bel ağrısı ödem oturup kalkmak felan zorluyor ama yapacak bişey yok 🥲
Nerice Benim gibi kızçemde Eylül doğumlu olcak 34. Haftalık olduk beşiği banyo seti giysileri herseyi hazır çok şükür sağlıkla doğumu bekliyoruz 🩷🤰