aysglemrkn nermineehmedli 28.+1 iz bizde tansiyonum az yüksek ona dikkat etmeye çalışıyorum başka sorunum yok ilk aylardaki bulantılar gitti şüküt
Mochi nermineehmedli 26+3 gayet iyiyiz sıcaklardan bunaldım sadece bir de gece 984665 kere tuvalete kalkıyorum🥴🥴
Sevde96 24+1 olduk, Aralık başı bekleniyor ama ben Kasım hissediyorum😂 Adeta duygusal bir patates oldum🥺 wc’ye kamp kurma noktasına gelmemi hiç söylemiyorum bile😬
Ege_mommyy_11 nermineehmedli ben kabız olunca dr.bana magnezyum iç yumuşatır diyip vitamin verdi ve cidden işe yaradı
Zeynep_ze nermineehmedli ay başa çıkılmıyor doktpr ilaç verdi etki etmedi kabak çekirdeği yedim etki eder gibi oldu sonra o da kalmadı çok kötü çok:(
alparslangur nermineehmedli 25+2 olduk bizde💕 gittikçe şişiyorum,midem yanıyor,gece uykusu yok,hiçbirşey yapasım gelmiyor ve sürekli çişim var. Söyleyeceklerim bu kadar😂🤷🏻♀️
BasimAgriyor nermineehmedli 26+2′deyim. Bulantı kusma eskisi kadar olmasa da devam ediyor. Keşke midemi uyuşturabilseler de hissetmesem artık çok yoruldum 🙁 yanma şimdiye kadar 2-3kere oldu. Vee havalar çok sıcak, sanki sıcaktan ben halsiz düştükçe bebiş de halsiz düşüyor gibi hissediyorum
fizikcianne nermineehmedli 26+1 😍 mide bulantılarım 6. Haftadan beri devam ediyor. İlaç kullanıyorum o yüzden. 🥲
BasimAgriyor fizikcianne prilam mı? Benim de devam ediyor. Çok şükür günde 3e düşürebildim son 2 haftadır