Allahkahretmesin1 2 aylık bebeğim var emzik tutturamadım şu marka emziği kesin tutar dediğiniz bir marka var mı
Paramedik16 Allahkahretmesin1 canım bebekten bebeğe göre değişiyor o durum benim ikizlerim avent kullanıyor biri küvezdeyken tuttu diğeri 6.aydan sonra düşün yani ara ara teklif et sen gene bebeğine ben öyle yapmıştım
gzdee11 Canım bakkal emziği diyorlar diğer emzikleri tutmadıysa bunu kesin tutar. Bir arkadaşım bütüüünn markaları kullandı çocuk öğürüyordu almak istemedi en son bakkal emziği aldı ilk verişte tutmuş
Allahkahretmesin1 gzdee11 açıkçası marka denemedim mamajoo almıştım hamileyken 1 aylıkken falan verdiğimde 1 dakika da olsa emiyordu sonra atıyordu şimdi hiç istemiyor öğürüyor direkt
Allahkahretmesin1 Paramedik16 avent alacağım bir de ya onu da tutmazsa artık yapacak bir şey yok gibi
Oykukuzey Allahkahretmesin1 emzik tutmuyorsa bu sizin için Bi avantaj. Neden emzik arayışına girdiniz ki
Allahkahretmesin1 Oykukuzey memeden ayıramıyorum çünkü tok da olsa memede durmak istiyor evdeyken çok sorun değil de bir markete bile gidemiyoruz