Merhaba canım, benimde evliliğimin 4. Senesi. Başından beri istiyorduk çünkü genç anne olmak gibi bir hayalim vardı. Öncelikle eşimle ben bütün testlerden geçtik. Bir sorun yoktu. Önce özelde aşılamayla başladım. En som gittiğim doktor kendini tedavilerle yorucagına evliliğinin tadını çıkar buralara para yatırıcagına tatile git demişti 😂 ama ben dinlemedim devlette de üç aşılama denedim tam tüp bebeğe hak kazanmıstım ki aşılama olduğum sırada tüp bebek tedavisi olanları görünce bi tık korku olmuştu. O yüzden biraz geçiştirdim. Daha sonra bana bir farkındalık geldi. İlim bilim ne kadar denersen dene herşeyin bir vakti saati var. Hiç olmayabilirde napıcam hayatımı bu şekilde mi devam edicem dedim. Eşimle de gayet mutluydum. Farklı şeylere odaklandım ve bi anda mucize gerçekleşti. Denemediğim yöntem, etmediğim dua kalmadı. Ama ben değil Allah ne zaman istediyse o zaman oldu mucizem. Takmıyorum desende takıyosun böyle şeyleri seni çok iyi anlıyorum. Ama o farkındalık elbet sana da gelicek. O mucize elbet gerçekleşicek. 😊