Evazada Artık çok zorlanıyorum aynı zamanda çok korkuyorum neden gelmiyo neden doğuramıyorum ne yapmam gerek nasıl olucak tümm önerilerinizi bekliyorum 41 haftaya geçit yaptım resmen😩
sumeyyeee_ Evazada elbette zordur fakat öncelikle kendinizi psikolojik anlamda rahatlatmanız lazım. Yani eğer siz rahat olursanız doğum sürecinizde rahat ilerler. Bu şekilde stres altında hem bebeğinizi hem kendinizi hem de bedeninizi geriyorsunuz🌝
melteW Bebeğin suyu varsa neden korkuyorsun doktor uygun zaman da sana yardımcı olacaktır ben oğlumda 41+5 suni sancı verilerek yatışım yapıldı akşama doğdu Allahım yardım etsin inşallah hayırla kucağına al canım 🌺
Anneolacakk melteW suni sancı dayanılmayacak gibi mi acaba bana da verilecek de söylentiler korkutuyor
Sukrancinar-42 Anneolacakk suni sancıyıda çerez gibi her gelene veriyorlar 🤦 yani gerektiği zaman tamam çok iyi, iyi ki var ama ben sancılarım sıklaştıktan sonra gittiğim halde vermek istediler kabul etmedim. Zaten kendi sancılarım varken acele etmeye ne gerek var..
melteW Evazada korkulacak bir şey değil inan sadece açılmayı destekledi kontrol bir şekilde sonra sancı geldi kendiliğinden Allah yardım ediyor bol dua ve Meryem suresi dinle
Sukrancinar-42 Duş da karnınıza dairesel masajlar yaparak çörek otu yağı sürün bu suni sancı etkisiyle doğumun başlamasına yardımcı oluyormuş. Ebe söylemişti. Ayrıca sıcak su açılmayı kolaylaştırır. Bol yürüyüş, merdiven çıkmak.. 🤗
Evazada Sukrancinar-42 yurtdışındayım çörek otu bulunmuyor burda😭hergün sıcak duş merdiven yürüyüş yapıyorum ama ıı ıı yok😩
Evazada sumeyyeee_ ben aslinda kendimi çok hazır hissediyorum ama bu kadar uzanmasi beni geriyor🤦🏻♀️
Sukrancinar-42 Evazada demek ki kuzucugun vakti var daha babannem hep derdi onun kizları erkek bebeklerden daha geç olmuş gelişim açısından sanırım benimde kızım abisine kıyasla üç hafta sonra doğmuştu ve daha minikti. Belki gelişimi henüz tamamlanmadı 🤭 başka şeylerle meşgul olmaya çalışın biliyorum zor ama sanki dusunmezseniz bu süreç daha kolay geçer sizin için 🤗