Bsraa9595 Canım ilk denememiz bu ay çok umutlu değilimm ama yine de adet günüme kadar bekleyim diyorum 😂 ama resmen gün sayıyorumm 🙈🙏🏼
busraaa10 Bsraa9595 günler geçmiyo böyle olunca ben kendim hayatta dayanamazdım 😂 ben arada böyle kaset yapıyorum aklıma geldikçe 😂😂
busraaa10 MorKelebek54 bide öyle deniyim canımm 🥰 ama yoktur yani ben öyle görmüş olabilir sabah uyku semesi 😂
MorKelebek54 busraaa10 bi bak bakalim kuzum filtreli sekilde sttigin remi de gordum gorunuyo ama ciplak gözle gorulmesi onemli olan zaten filtreyle hersey belli olur zaten kuzum
Bsraa9595 Yapıp negatifi görürsem üzüleceğimi bildiğim için erken yapmayım diyorum canım😂😂 ilk ay olduğu için muhtemelen böyle hissediyorum 😂 sen ne zamandır deniyorsunn🙏🏼
busraaa10 Bsraa9595 canım ben daha 3 buçuk aylık evliyim 😅 belki olur diye düşünüyoruz öyle korunmuyoruz 😅
busraaa10 MorKelebek54 doğru diyorsun canım olmadı bi kaç gün sonra yeniden denerim bende filtre olunca gördüm gibiydi zaten bakalım hayırlısı inşallah ya rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰🫶🏼
Bsraa9595 Hahahahah mutluluklar canım🌸 inşallah Allah gönlünüze göre sağlıkla nasip etsinn🙏🏼 sen bir kaç gün sonra tekrar test yapıp haber ver 🥰🥰
busraaa10 Bsraa9595 ayy çok sağol canımm benim 🥰🫶🏼 bakalım inşallah olur herkesin gönlüne göre versin rabbim inşallah sende yaptıktan sonra yaz buraya ayy çok heyecanlıııı🤭😍
Bsraa9595 Haber vereceğim bende mutlaka canımmm olmadı ise de diğer aylar çalışmalara devamm artıkk🌸🌸😂😂
busraaa10 Sevgi2023 bende öyle görmüştüm sabah ama bilemedim bi gün daha geçsin erken gebelik yapmak istiyorum bakalım 😅🤭