busraaa10 Kızlar adetime 4 gün var evde kaset test vardı bi deniyim dedim ben mi hayal görüyorum bilemedim yardımcı olur musunuz 😂 hayal de görüyo olabilir 😂😂
1palyaco busraaa10 https://mutluresim.com/ Bu siteye resim yükleyin ardından link bağlantısını kopyalayıp dilediğiniz yerde paylaşın.
Bsraa9595 Forumda olduğumuz kısımda sağ üstte üç çizgi var orda resim yükle var seni bir internet sayfasına atıyor orda resmi yükleyip sana verilen linki burayaya yapıştırıp paylaşacaksın canım
elifsen Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
MorKelebek54 busraaa10 kuzum fotoğrafı filtre koymadan direk ustten cekermisin isik alan bi yer olsun ama camin kenarindan cekersen daha iyi olur bide cok fazla uzak ve cok fazla yakin olmasin o sekilde at bi yandan cekince hic hisey belli olmuyo cunku varsa bile
busraaa10 Adetime 4 gün var daha kaset test sabah deniyim dedim hayaliiiii gibi görmüş olabilirim bilemedim 😂
ug_fa-3diplomalianne busraaa10 ben hiç bişey göremedim ama daha yakından mı bi çekseniz valla ben göremedim tek çizgiden başka 🥺
busraaa10 ug_fa-3diplomalianne bende hayal gibi gördüm gibi 😂 bi deniyim dedim bakalım olmadı 2 gün sonra erken gebelık alırım 😅
busraaa10 ug_fa-3diplomalianne Bsraa9595 bi 2 gün geçsin öyle alırım ben hayal görmüş olabilirim 😂😂 sabah bi deniyim dedim 😂
Bsraa9595 Benim de adetime 6 gün var canım adetimi beklediğim tarih bende yapacağım erken gebelik testi hazırda bekliyor 😂 umarım istediğimiz sonuçları alırızz 🙏🏼 sabretmek çok zoorr😂
busraaa10 Bsraa9595 ayy hadi inşallah seninde vardır 🥰🥰 bakalım yaz buraya ben dayanamazdım yapardım 😂
busraaa10 MorKelebek54 bide öyle deniyim canımm 🥰 ama yoktur yani ben öyle görmüş olabilir sabah uyku semesi 😂