Polo mimarkadin hamile olmasam bence burda takılmazdm :) 23 haftalk hamileyim Hala ara ara olur Yani ben olur olmaz acile gittim öğrendim Dr rahim büyürken olur sorun yok dedi İstersen sende bi git en azından içini rahatlat
mimarkadin Bjk19031903 sancı değilde ara ara gelip gidiyor. 3 ay öncede idrar yollarımda enfeksiyon vardı acile gitmiştim belkide ondandır.
Bjk19031903 mimarkadin İste ona bdha baktir ilerlemis olabilir eger dikkt etmiosaniz. Benim varya asla gecmedi cnku dikkatsizdim o konuda herkes benim sistitimden bikmisti hamile oldgmu bilmeden piyosepthin icmistim yine sistittim yaniii hamile kalinca ayaklarimi sicak tutmaya basladim korkudan oylelikle azaldi bitti diyemem ama dikkat ediorum bir kadinin yasayabilcegi en lanet seylerden birisi
Sevde___89 mimarkadin kalbini ferah tut. Şayet dayanılmayacak gibiyse o batmalar tabi ki biran önce doktora git. Geçmiş olsun 😘
mimarkadin Bjk19031903 aynen bende pek dikkat etmiyorum ya🤦🏻♀️😔 bundan sonra dikkat edicem çok su içicem be ayaklarımı sıcak tutucam
Bjk19031903 mimarkadin idrar yollari yapiodur onu buyuk ihtimalle biran once doktora git canim yoksa ilerler ben ilerlemis evresinde cok cektim agzima ilac surmem normalde o piyosepthinle kanki olmustum ztn son son care bile etmiordu
Yogurtlupilav mimarkadin bende de oluyor, hamile kalmadan öncede oluyordu, polip teşhis edildi, o sebeple olduğunu düşünüyorum. Buradan teşhis koymak çok yanlış, kendini kasmadan gidip muayene olman gerek. Bu işi ne kadar ertelersen o kadar kendini kasabilirsin..