• Gebelik
  • Uyuyamayanlar butonu olmalı 🤦🏼‍♀️

Sırf şu sicaklardaki çektiğim sorunlar yüzünden evladima kavuşma hayalleri kuramiyorum. Onun yerine doğurup kurtulma olarak bakıyorum duruma ister istemez :( bı anne için ne kadar kötü birşey bu yaaaa. Allah’ım şu an hamiş ve lohusa olan herkese güç gayret versin. Ben son noktadayim artık:( üzerime destek atın 😀

Rabis0446 38+2 geçmiyor bur türlü hem endişe ve korku hem heyecan hepsi bir arada 2 buçuk yaşında bir oğlum daha var ondan ayrılıp sana giricem doğuma bilmiyorum düşündükçe uyuyamıyorum 🥲

Seval2468 evet bu duygu tüm annelerde var sanırım bende öyle ağlıyorum ya çıkamazsam ya tek kalırsa bensiz napıcak nasıl onsuz durucam sürekli sorular 🤷🏼‍♀️

Naressmom1644 kesinlikle çok zor bu sıcaklar benim güneşe de alerjim var bi ara ölüyorum sandım nefesim daralmasından Allah kolaylık versin inşallah

Naressmom1644 deme öyle evet çok zor biliyorum inanki bende aynılarını yaşıyorum çokta zorlanıyorum ama o melek bebeğinin sana ihtiyacı var annesi biraz daha sabır güzel günler bizi bekliyor 🙏🏼🙏🏼🥰

Rabis0446 tabi ki koklarim canım şuan meleğim yanımda uyuyor o kadar güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🥺🥺☺️💖💖

Rabis0446 ben daha 16+1 deyim ama benimde uyku problemim var gündüz başımı kaldıramıyorum halsizlikten ama uyku yine yok gece 2 gibi yatıyorum okuyarak yatarım her gece ona rağmen değişik değişik rüyalar kabuslar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ eşim yanımda ne güzel uyuyor horlaya horlaya ama bende tık yok 😀 en son işte kalkıyorum ezanı dinliyorum sonra namazı kılıp tekrar uyumaya çalışıyorum artık ne zaman dalarsam ..

Rabis0446 saat şuan 05:47 bende 5 de uyandım 37+3 üm karnım nasıl hafifledi nasıl rahatım ufak tefek bel ağrılarım kasık ağrılarım var ama bakalım bekliyorum miniğimi heyecandan uyku muyku yok 😂

Rmysarft ben zaten erken doğum riskiyle hastanede yatıyorum sancılarım nstde çıkıyor ama düzensiz doğum sancısı 5ten beri 5 dakikada bir gelen çok şiddetli sancı çekiyorum hemşirede yok şuan da acaba doğum sancısı mı başladı çok fenayım