• Gebelik
  • Uyuyamayanlar butonu olmalı 🤦🏼‍♀️

Rabis0446 uyuyamıyorum cunku 2 aylık bebeğim var onu emzirmeye uyandım 🙃 bende aynı senin gibiydim günler geçmiyor diye diye bitirdim hamileliğimi kızım bugün 2 aylık oldu bile 🥲

Bir_tirtilannesi maşallah kokla bizim için miniği 😌 benimde kızım 16 aylık oldu 11 gün sonra da doğumum var 🤦🏼‍♀️

Rabis0446 37. Haftamdayim konserve yapıyorum bu saat oldu pişmedi ya 4 kasa olunca onun için uyuyamıyorum çok yoruldum 🙃🙃

Rabis0446 bilemedim ki çok pimpirikliyim şuan eşimi kaldırıp hastaneye gitmemek için kendimi ikna ediyorum içten içe

Yeter artık yeteeeeeerrrr diye çığlıklar atıp evde horul horul uyuyan herkesi uyandirmamak için çok zor duruyorum. Ya da bağıra bağıra ağlamak istiyorum uykusuzluktan. Şu saate bak yaaa. Cildiricam yeter yaa . Ne şanssız insanmisim yaz ayına denk geldi hamileliğim. 37+6 .
      Diken diken batıyor artık her yerim sıcaktan. Evimin bütün odaları dolu. Doğum zamanım yaklaştı diye annem bende kalıyor. Kocamın beli sorunlu diye pervane vs hiçbir şey açamıyorum.
      Bu gece isyan gecem. Biri beni kurtarsın 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Sırf şu sicaklardaki çektiğim sorunlar yüzünden evladima kavuşma hayalleri kuramiyorum. Onun yerine doğurup kurtulma olarak bakıyorum duruma ister istemez :( bı anne için ne kadar kötü birşey bu yaaaa. Allah’ım şu an hamiş ve lohusa olan herkese güç gayret versin. Ben son noktadayim artık:( üzerime destek atın 😀