Mertsmother Dilooo 2.2000 tl medical de Royal var Biga’da yaser ışık 1.200₺ demişlerdi bana ben çok memnunum
Aayssee1323 aminehumamoms o zaman yaser bey cok iyi bir doktor. Necmettin bey diye biri daha var planlı sezeryan yapıyor diyorlar ama nere ile anlaşmalı bilmiyorum. Şirintepede özel bir kliniği var belki duymuşsunuzdur.
aminehumamoms Aayssee1323 evet canım bi kez gittim yasere ya yasere olucam doğumumu yada cem reşata olucam medikalde
Mertsmother aminehumamoms o net parası bebeğe yapılan kan tahlil vsvs onların parasını da ek olarak alıyolar bilginiz olsun
aminehumamoms Dilooo merhaba sezeryan doğum yapmak istediğim için yaserde olucagım 🥰 ama kontrollere hala pınara gidiyorum 37haftada gün almaya gidicez şuanda 34+1im🥰 siz karar verebildinizmi
Dilooo aminehumamoms bizde henüz karar veremedik 30 haftaya girdim bende bakalım Cem beyi düşünüyorum ama Yaser beyi de düşünüyorum bakalım bilmiyorum napacagız
aminehumamoms Mertsmother yenidoğan bebeğe 28gün özelde olsa sgk ödüyodu öyle bir bilgim var ama siz nerden öğrendiniz acaba danışmadamı
Mertsmother aminehumamoms hem etrafımda yaser beyde çok doğum yapan var hemde danışmada sordum sigortalı net 15.500 dediler ama bebeğe yapılan testleri ek olarak aldıklarını söylediler
aminehumamoms Mertsmother evet bende görüştüm ama ocaktan sonraya kalan doğumlar için zam olucak dedi danışman benimkisi aralıgın 21
Danisan_anne Merhabalar Seçil hanım hakkında bilgisiolan var mı? Ocak için randevu almıştım randevusu iptal olduğu söylendi hastaneden mi ayrıldı?
Bacakogluigdem Danisan_anne merhaba aynı benimde öyle oldu ve 37 haftalığım artık salı gününe buldum randevu siz ne yaptınız