Hdemir1618 Slnalp123 yahu inanmayın böyle şeylere çin takvimini merak ettim baktım oğlum olması lazım ama kızım olacak . Allah herşeyin hayırlısını versn. Sağlıklı olsun yeterli insanlar senelerce bekliyor bir evladı olsun diye böyle şeyler peşine düşmeyin .
Mervenur_kcbs Slnalp123 🤭yazılanları merak ediyorum şurda kalayım 😅 ama önce sağlık lütfen takılmayın böyle detaylara 😅😍
ferhpnar Slnalp123 valla ne denersen dene Rabbim neyi nasip etmişse onu veriyor komşum hepsini denedi once kız dediler sonra erkek oldu ama onun sorunlu oldu kucağına alamadı herşeyden önemlisi sağlıklı olması Rabbin gönlünüze göre versin inşallah
Aslanmom_ Slnalp123 hiç bir hurafeye güvenme çin takvimi, rus takvimi, yüzük testi, makas bıçak vs tüm hurafelerde kız çıkıyordu fakat oğlum oluyor🤍
Brlk Slnalp123 yumurtlama gününden 1 gün önce ilişkiye girdik bizde sizin gibi önceliğimiz sağlıktı ama hep kız bebek istiyorduk, şu an kızımız geliyor. Yumurtlamanız düzenli ve hissediyorsanız deneyebilirsiniz
angel4545 Blossom yok beğenmediği diye bişey değil yumurta bir hormon salgiliyor spermleri kendine çekiyor hızlı olan sperm içeriye girdikten sonra diğer spermler asla giremiyor her daim cinsiyeti erkek belirler yumurtanın yaptığı tek iş onları kendine cekmek
Blossom angel4545 Cinsiyeti erkek belirler zaten bunda hemfikiriz ama yumurta beğenmediği spermi almıyor. Bu konudaki makaleleri okuyabilirsiniz. Yumurtada fizyolojik olarak bir problem yoksa hasarlı spermleri kabul etmiyor.
angel4545 Hatice_123456 erkek bebeğim erken dollenmede oldu evet biyolojik olarak X kromozomu daha dayanıklı ama onun için beklemesi başka sperm gelmemiş lazım 3 gün falan ki olabilsin yinede herşey %50 olasilik
Churcill Slnalp123 doğruluk payı var mıdır ya da bilimsel dayanağını bilemem ama duyduğum bişeyi söyliyim kuvvetli spermden kız çocuğu meydana gelirmiş yani mesela her gün ilişkiye girip o ilişkiden bi çocuk olursa sperm kalitesi düştüğü için bebeğin erkek olma ihtimali varmış ama ilişki için bi kaç gün bekleyip sperm hücreleri kuvvetli hale geldiğinde birliktelik olursa o bebek kız olur. Ama bu bi ihtimal yani kimse kesinlik veremez bu konuda
Badesmmom Slnalp123 ben de bir kızım olmasını çok istiyordum cinsiyet hesaplaması arzumdan planlama satın aldım çok şükür tuttu şuan 31 haftalık kızıma hamileyim 😇
angel4545 Blossom ben biyoloji öğretmeniyim konuya oldukça hakimim hastane calismisligimda olduğu için dedim sıvı önemli ama çekme durumu yok öyle olsa zaten spermin belirlenmesinde hemfikir olamayız bilimsel olarak
angel4545 Blossom aslında hasarlı spermler de kabul ediliyo şöyle ki yapısal değil ama kromozomal olur örneğin öyle dediğiniz gibi olmuş olsaydı turner dışı, süper dışı, klinifelter erkek, dön sendromu vs. Olmazdı
Mummumlilo Ya inanmıyorum gerçekten inanamıyorum tarihle saatle böyle birşeyin olabileceğine nasıl inanırsınız🤦🏻♀️
Elif221 Hatice_123456 Aynen öyle tecrübeye bağlı diorum gerçekten önce Allah bilir 3 kızımda da adetim biter bitmez ilişki olmuştu
babyface_ Slnalp123 ibrahim saraçoğlu nun kiz bebek için beslenme tavsiyeleri var canım Allahım gönlüne göre versin
Beybilimomy Slnalp123 doğum tarihine +1 ekliyorsan misal 24 yaşındaysan 25 yaşın tüm aylarına bak şuan ağustos ayındayız ya sen ilişkini ayların kız-erkek yazan durumna göre ilişkiye giricen 1-31 ağustos arası kız ise ona göre ilişkiye gir 1-30 eylül erkek ise sakın girme bikaç siteden görsel olarak çin takvimine bak benimki kız ve tutuyor annemin tüm çocukları tutuyor arkadaşımın kız oda tutuyor eşim dahi tutuyor çin takvine göre ben inanıyorum şahsen