SuzanOktay Merhaba kızlarr bende 3 Aralık gözüküyor benle aynı tarihte olan var mıı Bebişlere neler aldınıız
Feyzabeyoglu SuzanOktay benim 16-17 aralik gibi ama ikinci sezeryan olacağım için erken alirlar büyük ihtimal Ben henüz hicbir sey almadim. Zaten ablasından bebek arabasi besik reflü yatagi gibi büyük seyler var. Bikac kiyafet alicam biberon emzik vs Hediyelerde yavaştan geliyor zaten
Ayseecihangir SuzanOktay merhaba benim 14 Aralık gözüküyor ben park beşik aldım ablamın bebeğindende bir sürü kıyafet var onları kullanıcaz 🥰
2cat1baby 24 aralık olarak gözüküyor benimm💙 Yatak odasını aldım erkenden zamlanmadan alayım dedim🥲 Onun dışında 4-5 takım kıyafetini,biberon,emzik gibi şeyler alabildim daha indirim yakaladıkça tamamlıcam eksiklerini
Aysenurcineli 2cat1baby bizimde sizinle hemen hemen aynı biberon ne marka tercih ettiniz araştırıyorum 3 marka arasında gidip geliyorum tommie Tippe avent Chicco arasında kaldım cogunluk avent diyor
SuzanOktay @Feyzabeyoglu Ay benim ilk bebeğim kimse bisey almadı daha ne aldıysak biz yaptık her şeyini 😅 Sağlıkla gelsinler inşallah
Feyzabeyoglu SuzanOktay etrafinizdaki insanlar da tecrübesiz oluyor çünkü o yüzden 😅😅 Özellikle bizim arkadaş grubumuz ilk dogumum sayesinde tecrübe sahibi oldu Ne lazım en cok ne gerek Hangisini kullansak daha sağlıklı falan biliyolar suan 😂
kvsr22 SuzanOktay Bana da bişey alan yok ,güya kayınvalidem çok seviniyormuş 🙃kendi ev eşyalarını değiştirmekle meşgul şu an :))
SuzanOktay @2cat1baby Ben de yenidoğan kıyafetlerini ve bir kaç müslin örtü aldım henüz beşik almadıık
kvsr22 SuzanOktay Aralık ayı için müsline gerek var mı ,ben Ankara’dayım soğuk olacak diye sadece battaniye düşündüm
_mom3434 Kukulikukuli12 gokcetugumm Bende 23+ 6 😂 Kasım sonu aralık başı bakalım artık 😂 Alıyorum ne denk gelirse sürekli fiyat güncelleniyor sinirleniyorum neden almadım diye 😂😂 SuzanOktay
Kukulikukuli12 gokcetugumm Bana tarih vermedi. Bende sormadım ama Kasım 25 Aralık 20 arası gözüküyor 😄 2.bebeğim zaten
Aysensrkan gokcetugumm yaa bende 23+1 demekki banada Aralık 7 falan derler. E nabızda 18 Aralık yazıyor baya fark var arasınsa
Tulipati SuzanOktay zıbınlar tulumlar elbise anne yanı beşik bebek odası(2 aya gelicek inşallah) Bebek arabası mustela yenidoğan set philips avent biberon ve emzik he bi tane de ayakkabı miniş kızımın ayaklarına ❤️